8 сумних ознак, що вам пора розлучитися, навіть якщо ви ще любите

Розставання – це серйозний емоційний біль, через який проходить кожен.

Просто тому що ви закохані в когось, не означає, що ви повинні бути разом. Навіть якщо ніхто з вас не зробив нічого такого, що могло б стати причиною розставання, сама необхідність переконувати себе, що ви щасливі – вже ознака, що у вас все не так, як повинно бути.

Багато людей залишаються з партнером, сподіваючись, що все зміниться, і іноді так трапляється. Але найчастіше відносини закінчуються і завдають ще більше болю, ніж якби ви закінчили їх тоді, коли підказував внутрішній голос.

Ось 8 причин, чому ви повинні просто розлучитися:

1. Ви йдете різними шляхами по життю.

Це важливо. Як можна змушувати себе бути з тим, хто хоче від життя зовсім іншого? Що якщо ви хочете вчитися за кордоном, а ваш партнер не хоче вас відпускати? Може у вас різні погляди на те, коли заводити дітей і чи заводити їх взагалі. Один з важливих секретів відносин – це здатність знаходити компроміс, і якщо ви не готові обидва робити це, пора закінчувати.

2. Ви просто більше не щасливі.

Це те, що ви не можете контролювати. Люди змінюються у відносинах, коли все більше звикають один до одного. Іноді це добре, а іноді вони починають відштовхувати один одного. Якщо ваше серце більше не належить вашому партнерові, краще все закінчити раніше.

3. У вас більше труднощів, ніж радощів.

Якщо ваша чорна смуга у відносинах ніяк не закінчиться, можливо пора проаналізувати все. Якщо ви ніяк не можете розв’язувати свої проблеми і сваритеся постійно про одне й те ж, ваші відносини не працюють.

4. Ви постійно про це думаєте.

Пошепки

Наш розум – потужна річ. Навіть якщо ви не усвідомлюєте це, він постійно думає над вашими проблемами. І якщо ви постійно думаєте про те, хороші у вас відносини або погані, сам розум каже вам те, що ви і так вже знаєте в глибині душі.

5. Ваш партнер дратує вас більше, ніж зазвичай.

Зазвичай, коли ви закохані, вас ніщо не дратує в вашому партнері. Навіть найжахливіші його звички. Але коли все те, що раніше розчулювало вас, тепер починає дратувати, це означає, що ви віддаляєтеся один від одного.

6. Ви знаходите виправдання, щоб не займатися сексом.

Секс – важлива частина будь-яких зрілих відносин, і якщо ви помічаєте, що більше не хочете такої інтимності зі своїм партнером, значить без сумнівів ваші відносини закінчені.

7. Ви не хочете проводити разом час.

Якщо ви прокидаєтеся з думкою: «Чорт, сьогодні доведеться з ним зустрітися», тоді ви більше не хочете бути з цією людиною. Зустріч з коханим повинна бути  довгоочікуваною і бажаною подією, інакше вам не судилося бути разом.

8. Ви не можете уявити спільне майбутнє.

Якщо ви зараз у відносинах, подумайте: ви або зіграєте весілля з цією людиною, або розлучитеся. Якщо думка про те, щоб бути з ним до кінця життя радує вас, тоді ви на правильному шляху. Інакше у нас для вас погані новини. Який сенс бути з тим, з ким ви не бачите майбутнього? Хіба мета відносин не в тому, щоб разом будувати життя? Якщо ви цього не уявляєте, значить немає сенсу затягувати.

Ви згодні з цими твердженнями?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector