10 несподіваних фактів, які змінять ваше уявлення про знамениті фільми

Кожен фільм має цілу історію, і часто за тим, що ми бачимо на екрані, ховаються цікаві, а часом і шокуючі факти.

Сьогодні ми розповімо вам про 10 цікавих випадків, пов’язаних з відомими фільмами, про які ви не знали раніше.

Термінатор

Мало хто знає, що спочатку на роль Термінатора затвердили О’Джея Сімпсона, але режисер фільму Джеймс Кемерон вирішив його зовнішність «занадто приємною» для такої ролі, і нещадного вбивцю зіграв Арнольд Шварценеггер.

Парк Юрського періоду

Всі, хто дивився «Парк Юрського періоду», напевно пам’ятають дивні звуки, за допомогою яких спілкувалися велоцираптори, але мало хто знає, що насправді це звук черепах, які спарюються.

Психо

Виявляється, Хічкок зробив фільм чорно-білим, тому що багато хто вважав сцену вбивства в душі занадто кривавою.

Кримінальне чтиво

Сцену, в якій герой Джона Траволти встромляє голку в серце героїні Уми Турман знімали «зворотним ходом», тобто Траволта НЕ встромляв голку, а витягав її.

Розумниця Уілл Хантінг

В оригінальному сценарії фільму була присутня еротична гейська сцена. Бенн Аффлек і Метт Деймон вставили її туди, щоб зрозуміти, хто з продюсерів дійсно прочитав сценарій. На дивний епізод звернув увагу лише один з них Харві Вайнштейн, він і став продюсером фільму.

Сайлент Хілл

Пошепки

Місто, в якому проходила дія фільму, має справжній прототип – невелике місто Централія в штаті Пенсільванія. У 1962 році там сталася пожежа, і з того часу місто пустує. Всі, хто відвідував Централію, говорять про страшне відчуття, яке турбувало їх ще довгий час після поїздки.

Гаррі Поттер

Під час зйомок останньої частини фільму трапився нещасний випадок: дублер Деніела Редкліффа отримав серйозну травму і його паралізувало. Редкліфф організував акцію зі збору грошей для оплати навчання хлопця в коледжі.

Механічний апельсин

Під час зйомок сцени, де топлять головного героя Алекса, під водою знаходилася спеціальна трубка, через яку повинен був дихати актор. Але трубка забилася і актор почав задихатися. Згодом саме ці кадри увійшли в остаточний варіант фільму.

Кендімен

Бджоли, яких тримав у роті герой Тоні Тодда були справжніми.

Відступники

У знаменитій сцені Джек Ніколсон наставляє на Леонардо ДіКапріо справжній пістолет. Це не було передбачено сценарієм, але Ніколсон вирішив, що сцені не вистачає динамізму.

Титанік

В кінці фільму годинник показує 2:20 ночі. Саме в цей час потонув справжній Титанік.

Вам була цікавою ця інформація?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector