Звичайна прибиральниця створила в школі таємну кімнату, куди водила малозабезпечених дітей

Кароліна Коллінз, жінка з важкою долею, яка працює в школі прибиральницею, стала національною героїнею, продемонструвавши приклад надзвичайної доброти і турботи до незаможних дітей. Річ у тому, що в тій школі, де вона працює, багато дітей, у яких просто немає дому. Вона змогла достукатися до їх неприступних і нещасних сердець своєю співчутливістю, і ті зізналися в тому, що тривалий час їдять вкрай мало. Тоді Кароліна і зрозуміла, що пора діяти!

Прибиральниця однієї зі старших шкіл в штаті Джорджія завжди була вкрай відповідальною до своєї роботи і мала теплі взаємини з працівниками та учнями.

З її допомогою вся школа завжди блищала чистотою і порядком.

Одного разу вона з’ясувала, що у деяких дітей в школі немає дому, і вони вже багато днів їдять вкрай мало.

Прийшовши один день в школу раніше, ніж зазвичай, вона помітила дітей, які теж виявилися в школі набагато раніше. Вона вирішила з’ясувати причину такої ранньої появи, але діти не хотіли говорити з нею, судячи з усього чогось соромлячись. В результаті Кароліна з’ясувала, що у них просто немає дому. Та й діти до того ж очевидно недоїдають. Таких учнів в школі більше тих двох, хто був того ранку в школі. І справа навіть не в школі або районі. За статистикою в даному штаті 23% бездомних людей молодше 18 років. Такі умови, зрозуміло, впливають на фізичний і психологічний стан дітей.

Кароліна, багато років тому втратила свого сина під час пограбування будинку, не могла, дізнавшись про таке, залишатися в стороні. Вона вирішила спробувати допомогти будь-якими способами.

«Я просто намагаюся зупинити молодих людей від попадання на слизьку стежку крадіжки і вбивств», – сказала жінка. Кароліна подумала, що могла б принести якісь корисні речі для цих дітей просто в школу. Але зрозуміло, цього було б недостатньо. Вона дещо принесла, дещо принесли інші вчителі, і їй потрібно було місце, де б вона зберігала все це.

Так і була створена «кімната турботи» – звичайне шкільне приміщення, куди Кароліна і інші вчителі приносили речі для учнів: одяг, взуття, консерви і засоби особистої гігієни.

Велика частина з усіх цих корисних речей була куплена жінкою на власні гроші. Але її це не турбувало.

Скромною, але дуже корисною діяльністю Кароліна продовжувала займатися 4 роки, про що за межами школи не знав ніхто.

Щороку допомогу від неї отримували близько 20 учнів. Але вона розуміла, що про багатьох нужденних вона не знає. «Я попросила вчителів звертати увагу на дітей, які ходять з опущеними головами і в одному й тому ж одязі довгий час, і говорити про них мені».

Пошепки

Багато дітей були дуже вдячні жінці і, зрозуміло, її маленька підпільна фабрика з виробництва добра не могла не отримати розголос.

Про Кароліну дізналися! Про неї і її діяння навіть зняли відеокліп, який був опублікований в Фейсбуці і став неймовірно популярним – його подивилися більше 1,6 мільйона разів.

Люди не могли повірити в те прагнення безоплатно допомагати дітям, яке проявила Кароліна. Вона далеко-далеко вийшла за межі своїх обов’язків і обов’язково повинна була бути винагороджена за свої вчинки!

Місцева підприємниця, побачивши кліп про діяння Кароліни, вирішила піднести їй різдвяний подарунок. Вона принесла їй трохи грошей і речей для її «кімнати турботи» на суму в 1300 доларів.

Кароліна була щаслива!

Історія Кароліни продовжувала поширюватися по всій країні, і кінець кінцем, завдяки шоумену Стіву Харві, жінка потрапила в національні новини.

Кілька учнів середньої школи Tucker було опитано командою Харві, і вони не могли перестати говорити про її доброту. Кароліну зняли для новин, коли вона вирушила за покупками на 5 000 доларів для «кімнати турботи», яку проспонсорувала компанія Sam’s Club.

Кароліна була запрошена на шоу Стіва Харві, де їй був вручений ще один подарунок.

А саме 15 000 доларів, які вона могла, нарешті, витратити на себе. Кароліна була жахливо зворушена, але найбільше її хвилювало те, що вона звернула увагу на проблеми дітей і може продовжувати допомагати їм. «Вони можуть прийти до мене в будь-який момент. Якщо у мене є те, що їм потрібно, я дам їм все», – пояснила вона Стіву Харві.

Усе. Дякую за увагу!

Що ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector