Як жіноче тіло реагує на “неправильного” чоловіка поруч

Любить не любить? Слухайте своє тіло!

Наш організм говорить з нами кожну секунду кожного дня. Але оскільки багато хто живе в постійному стресі і хаосі, то просто не чують і не розуміють голос свого тіла.

У кожної людини три типи тіла – ментальне, емоційне і фізичне. Але більшість з нас звертає увагу тільки на фізичні прояви. І це теж дуже важливо. Тіло – це наш друг, який добре знає, що йому потрібно. Головне, навчитися правильно розуміти його сигнали. 

Як тіло жінки реагує на неправильного чоловіка?

1. Вона не посміхається, коли одна.

Виявляється, одна з ознак того, що поруч неправильний чоловік – небажання посміхатися своїм думкам. Вона може брехати іншим, яка щаслива, але навіщо брехати самій собі? І якщо при думці про людину не хочеться посміхнуться, це вірна ознака того, що щось не так.

2. У неї занижена самооцінка.

Люблячий чоловік не тільки робить жінку щасливою, але і впевненою в собі. Якщо ж вона постійно сумнівається в собі і відчуває себе нікчемною, це вірна ознака того, що поруч з нею невідповідний чоловік. Наше тіло хоче тільки кращого для нас, тому воно посилає сигнали, щоб попередити нас.

Пошепки

3. Вона емоційно виснажена.

Якщо чоловік правильно ставиться до жінки, вона відчуває себе енергетично наповненою і живою. Якщо ж у відносинах немає гармонії, то вона емоційно, розумово і фізично виснажена. Вона може навіть почати хворіти.

4. Вона заперечує очевидне.

Відомо, що жінка постійно аналізує свої відносини. І їй не треба вмовляти себе, що все добре, якщо все добре. Якщо ж вона постійно виправдовується перед собою, це означає, тіло її хоче втекти. Іноді воно зчитує події раніше, ніж її розум.

У здорових відносинах розум жінки знаходиться в гармонії з її тілом.

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector