Чоловік написав 10 правил життя після втрати сина: їх повинні знати всі батьки

Діти квіти життя.

З народженням дитини в нашому житті все перевертається з ніг на голову, але нічого не замінить вам щасливих моментів, проведених з вашим чадом.

Але часом трапляється так, що діти залишають нас …

Річард Прінгл втратив свого 3-річного сина, на ім’я Х’ю, через внутрішньочерепний крововилив.

Через рік після його трагічної загибелі убитий горем батько на своїй сторінці в Фейсбуці написав 10 важливих речей, які він усвідомив тільки після втрати сина.

1. Не буває занадто багато любові.

2. Ви маєте в своєму розпорядженні достатню кількість часу. Ви можете хоча б хвилинку виділити для гри з вашою дитиною. Нічого не повинно бути важливіше.

3. Частіше фотографуйтеся і знімайте відео з дитиною. Ви ніколи не можете знати напевно, що цей момент не останній.

Пошепки

4. Не варто «купувати» дітей подарунками та грошима. Краще витратьте на них свій час: вирушайте на море, сходіть в похід або в парк пострибати на батуті.

5. Слухайте музику і співайте разом. Ми з Х’ю любили співати пісні в авто, на прогулянці, вдома. Я весь час прокручую ці моменти.

6. Цінуйте час, проведений разом. Спільні вечері, читання казок, лежання на дивані – за цими простими речами сумуєш найбільше.

7. Завжди цілуйте своїх близьких на прощання. Можливо, це буде останнім, що ви зробите для них.

8. Умійте розважатися. Неважливо, що ви робите – гуляєте, ходите по магазинах, їдете в машині – не забувайте веселитися і сміятися.

9. Обов’язково записуйте всі досягнення вашої дитини. Ці записи дуже приємно буде перечитувати в старості.

10. Якщо у вас є можливість поцілувати своїх дітей перед сном, відвести їх в школу, поснідати з ними, сходити на їх випускний або весілля – значить, ви найщасливіша людина на планеті. Пам’ятайте про це.

Що ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector