Прості способи зробити ваш будинок більш затишним і вишуканим

Будинок мрії може собі дозволити не тільки мультимільйонер. Безліч прекрасних речей можна зробити з бюджетних матеріалів. Навчіться перетворювати стандартні речі з магазину в предмети унікального дизайну.

Дзеркало на двері

З поєднання двох недорогих речей – двері лаконічного дизайну і дзеркала в дерев’яній рамі, може вийти конструкція, гідна палацового залу. Крім того, вам не доведеться шукати вільне місце для дзеркал в іншій частині кімнати.

Сховайте проводи

Непривабливі дроти можуть зіпсувати всю атмосферу прекрасно облаштованої кімнати. Використовуйте лаконічний штатив, який буде гармоніювати з кольором стін. При такому оформленні телевізор не буде суперечити загальному стилю.

Незвичний дизайн фіранки для душу

Пластикові кільця виглядають досить банально. Замініть їх бантами зі стрічки щільної фактури. Такий секрет дозволить перетворити кімнату в умовах обмеженого бюджету. Пам’ятайте, будь-які деталі з текстилю виглядатимуть елегантніше, ніж речі з пластику. Саму фіранку теж зшийте з щільної тканини.

Використовуйте золотисту стрічку

Золото все робить розкішніше, але з ним потрібно бути обережним. Застосовуйте золотисту структуру демократичним дизайном. Обклейте старий холодильник стрічкою (або використовуйте для фарбування малярський скотч і фарбу в аерозолі). Легковажні смужки в поєднанні з золотом справляють незабутнє враження!

Зробіть раму для телевізора

Впишіть сучасну техніку в класичний інтер’єр за допомогою цього простого прийому. Ви можете спорудити раму самостійно, або підібрати підходящу за розміром в антикварному магазині.

Пофарбуйте сітку вентиляції

Пластикові решітки можуть звести нанівець найбільш вишукане оформлення стін. Вас виручить металізована або матова фарба в формі спрею. Ви можете вибрати будь-який колір, не обмежуючись тими, що пропонують виробники решіток. Крім того, фарба приховає недорогий матеріал.

Змістіть колірний акцент зі стін на стелю

Всі ми звикли, що стеля біла, а стіни можуть бути різними. Але чому б не поміняти стилі оформлення? Надайте кімнаті глибини за допомогою цього прийому.

Доповніть вимикачі рамами

Ще одне витончене рішення, яке вимагатиме зовсім невеликих вкладень. Ви можете взяти стару фоторамку, або обридлу картину. Пофарбуйте раму і вимикач в один колір.

Додайте кімнаті висоти горизонтальним фарбуванням

Цей прийом традиційно використовувався в приміщеннях з низькими стелями кілька десятиліть тому. Нові тенденції пропонують використовувати пастельні відтінки замість контрастних кольорів. Можна позначити кордон плінтусами.

Зверніться до стилю рустик

Модний напрям, що імітує сільський дизайн, можна підтримати за допомогою недорогих матеріалів. Вам знадобляться вибілені дошки з структурою деревини. Використовуйте для обробки фарбу на водній основі, і працюйте в техніці сухої кисті, або шліфуйте поверхню після фарбування.

Пофарбуйте меблі з натурального дерева

Зніміть старий лак спеціальним складом і покрийте деревину сучасною фарбою. Можна додатково освіжити фурнітуру. Ви можете замаскувати застарілі плями і інші дефекти поверхні.

Пошепки

Використовуйте плівку, яка імітує мозаїку для кухонного фартуха

Недорогий матеріал працює на всі 100 відсотків! Не забудьте обробити краї плівки, щоб приховати справжню природу матеріалу. Такий ремонт можна зробити самостійно, без зайвих витрат грошей і часу.

Обмотайте дроти замшевою стрічкою

Ще один спосіб приховати дроти від різної техніки. Вони не будуть бруднитися і впадати в очі, ставши повноцінним елементом дизайну.

Використовуйте рідку нержавіючу сталь

За допомогою цього засобу можна перетворити стару техніку в неймовірну сучасну річ. Для того, щоб предмет здавався металевим, знадобиться три шари. Якщо ви не зможете знайти цей унікальний матеріал, спробуйте поекспериментувати з аерозольними металізованими фарбами. Дуже добре підходять фарби для автомобілів.

Додайте дзеркалам дерев’яну раму

Ще один прийом стилю рустик. Такий невеликий елемент здатний кардинально перетворити настрій кімнати.

Візуально збільшить розмір вікна

Застосовуючи прийоми декорування вікна в душі, можна зробити кімнату більш цікавою. Але і зворотний прийом має ефект! Використовуйте фігурну поперечину для душу замість карниза, щоб вікно здавалося ширшим.

Зведіть над ліжком балдахін

Цей елемент декору використовувався в палацах, щоб врятувати їх мешканців від холоду. Сьогодні ми цінуємо швидше декоративну складову ідеї, і натяк на розкіш минулих років. У сучасному інтер’єрі можна спорудити балдахін з карнизів, прикручених до стелі, і легких фіранок.

Використовуйте підставку для тістечок в якості полиці для ванної або кухні

Таке оформлення мийних засобів або шампунів буде виглядати ще цікавіше, якщо замінити пластикові пляшки скляними.

Поєднуйте фіранки різних кольорів

Таким чином кімнаті можна надати казковий вигляд. Ви можете значно заощадити, купуючи залишки тканини.

Доповніть вікна прикрасами з кування

Зовсім не обов’язково робити масивні решітки на всю поверхню скла. Обмежтеся невеликим натяком на цю деталь.

Вам сподобалися ідеї?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector