Ось чим відрізняються американки від українських жінок

Проживши понад 10 років в Штатах, я зрозуміла просту істину: українські і американські жінки дуже схожі. Вони багато в чому однаково вільно мислять, але є дещо в чому корінна відмінність американок від українок – це впевненість.

Американки більш впевнені в собі. Вони не стануть бурхливо реагувати на образи на свою адресу, максимум – можуть огризнутися у відповідь. І не стануть довго мусолити завдану образу. Можливо, ця впевненість йде від того, що вони спокійно відвідують психолога, коректують своє я і вчаться не реагувати на такі дрібниці.

Українські жінки дуже близько до серця приймають будь-яку критику, особливо якщо вона належить до зовнішності. Українки фарбуються і одягаються виходячи з думкою «а що про мене подумають люди». І це незважаючи на те, що багато впевнено оголошують, що їм, мовляв, плювати, що про них думають оточуючі. На ділі ж все навпаки. Багато наших жінок не впевнені в собі і не знають як це змінити, в той час, як в Америці з такою проблемою стикаються набагато менше жінок.

Пошепки

До того ж американки ніколи не присвячують себе цілком одній справі. Сім’я, домашні клопоти не замінюють їм всі інші сфери життя. У переважної більшості американок є робота, вони активні в кар’єрі, у них є хобі, у вихідні вони часто чимось займаються, наприклад, прогулянками, походами в кіно, пікніками. Наші жінки чомусь впевнені, що поєднання побуту і престижної роботи – це щось нереальне і що обов’язково потрібно вибрати щось одне. В результаті багато хто просто все життя крутяться навколо свого чоловіка, а коли він вирішує піти, виявляється, що вони не знають, що потрібно робити, щоб заробити трохи грошей.

Чи варто нам брати з них приклад?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector