Список того, що будь-яка жінка повинна встигнути зробити до 40 років

40 років – це певний рубіж для жінки. Кожна з нас замислюється над тим, що їй заважає в житті і що ще потрібно зробити. Ми склали список того, що будь-яка жінка повинна встигнути до 40 років.

1. Перестати спілкуватися з непотрібними людьми Відкиньте убік критерії «незручно», «потрібна людина», «старий друг моєї мами», «відмовити буде неввічливо». Якщо спілкування починає бути тягарем – сміливо розривайте стосунки.

2. Поміняти роботу хоча б раз Якщо робота, яка приносить вам гроші, не збігається з вашою «професією мрії» – ви повинні хоча б раз зробити вибір на користь тієї, яка дозволить вам відчувати себе щасливою. Правильно сказано: «Вибери собі роботу до душі, і тобі не доведеться працювати жодного дня у своєму житті».

3. Жити за коштами Не потрібно тягнути з себе останні жили і брати кредит, щоб купити останню модель телефону тільки тому, що такий у всіх. Може, вам потрібніше нормальна пральна машина або просто хочеться жити для себе, а не виплачувати нескінченні відсотки?

4. Здійснювати божевільні вчинки Життя таке коротке, і прикро, якщо в ньому немає божевілля, про які ми з посмішкою будемо згадувати в старості. Не бійтеся бути безрозсудною.

5. Здійснити давні мрії Якщо не зараз – то коли? Задумайтесь, весь час відкладаючи бажане «на потім», можна так і не знайти часу для своєї заповітної мрії.

6. Любити себе Не варто весь час вимагати від себе неможливого. Так, для когось полюбити саму себе – це складно, але зробити це потрібно, щоб жити в гармонії.

7. Бути ефектною в своєму образі Не варто намагатися створити фантастичний образ фатальної красуні в міні. У 40 років помірний макіяж і гарна сукня можуть творити чудеса. Будьте впевнені в собі і своєму стилі.

8. Поїхати за кордон Це хороший спосіб не тільки відпочити, а й пізнати себе, глянувши на світ іншими очима.

9. Знати, чого ти варта Впевненість в собі не дається від народження, вона приходить з досвідом. Жінкам, які знають собі ціну і розуміють, чого хочуть від життя, легше жити і добиватися бажаного.

Пошепки

10. Вийти за рамки своїх можливостей Будь-які рамки – це те, що нас обмежує. Спробуйте розширити їх і вийти із зони комфорту. Саме тоді і почнуться справжні звершення.

11. Скласти критерії для чоловіків До 40 років потрібно навчитися любити себе і чітко розуміти, який чоловік вам підходить. Не варто погоджуватися на меншу, аби тільки не бути однією.

12. Любити від щирого серця Не потрібно боятися здатися комусь смішною і безглуздою. Коли ж потрібно проявляти любов і пристрасть, як не на середині шляху? Не відкладайте це на завтра.

13. Ділитися переживаннями Не потрібно носити все в собі, щоб і погані, і хороші емоції накопичувалися сніговим комом. Діліться ними з близькими людьми. Не бійтеся висловлювати свою точку зору, просто навчіться робити це тактовно.

14. Написати історію Життя кожної людини настільки цікаве, що про кожного з нас можна знімати фільм. Не вірите? Спробуйте викласти свою історію на папері – раптом вона когось зацікавить або виявиться корисною.

15. Не жити шаблонами «рано» і «пізно» Вийти заміж, закохатися, отримати вищу освіту можна як в 18, так і в 60 років. У житті немає ніякої шкали, коли і що потрібно робити. Не заганяйте себе в рамки, нав’язані суспільством!

16. Перестати звинувачувати себе Вам 40. Більше не потрібно виправдовувати нічиї очікування і відчувати свою провину за те, що зробили або не зробили. Не потрібно пояснювати, чому ви не передзвонили, не відповіли на повідомлення в 10 вечора. Робіть те, що вам дійсно хочеться. Вибачайтеся, але тільки якщо дійсно були в чомусь неправі.

17. Знайти сенс свого життя Це прекрасно, якщо ви знаєте, для чого живете на цьому світі. Подумайте, від чого у вас виростають крила за спиною, і прагніть до цього. Саме тоді ви станете по-справжньому щасливою.

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector