Пояснювальна свідка ДТП доведе до сліз будь-якого патрульного

Цей шедевр варто прочитати всім!

Дорожньо-транспортні пригоди нині зустрічаються досить часто, і співробітники дорожньої автоінспекції вже встигли звикнути до різних аварій і їх наслідків. Їх уже практично неможливо нічим здивувати і вразити. Однак наслідки одного ДТП буквально сполохали всю ділянку. А причиною тому стала дотепна пояснювальна, написана одним зі свідків аварії, і, звичайно ж, події, які спричинили аварію. 

Наводимо текст цього шедевра, упускаючи деякі подробиці у вигляді прізвищ учасників ДТП і номерів постраждалих машин. Це потрібно прочитати всім!

Я чітко дотримувався правил дорожнього руху і уважно стежив за дорожньою ситуацією.

На перехресті зовсім несподівано для мене і інших учасників руху, на червоне світло виїхав чорний автомобіль Hummer без встановленого номера. Я вчасно помітив небезпеку і для уникнення ДТП був змушений виїхати в процесі гальмування на зустрічну смугу, де зупинився на узбіччі.

Виконуючи цей маневр, я почув позаду звук сильного удару. Обернувшись назад, я побачив, що Hummer протаранив наступний зі мною в одному напрямку автомобіль марки Suzuki. Через удар у Suzuki Jimny, практично повністю відірвало простір капота. За кермом Suzuki Jimny перебувала дівчина, і я відправився надавати їй першу допомогу.

Також в автомобілі, я побачив на задньому сидінні дитину в дитячому кріслі. Я відкрив багажник постраждалої машини і через нього витяг малюка (хлопчика приблизно чотирьох років). Заодно з багажника я витягнув знак аварійної зупинки і встановив його на дорозі. Потім я допоміг вибратися назовні дівчині-водієві через вікно водійських дверей.

Переконавшись, що дівчина з дитиною не постраждали, супроводжував їх обох на узбіччя. Поруч зупинився автомобіль Mitsubishi Airtrek, і я попросив його водія викликати ДАІ і швидку допомогу.

Потім я підійшов до автомобіля Hummer з метою упевнитися, чи не потребують його пасажири допомоги. У відкритому вікні я побачив двох людей. У них була смаглява шкіра, кучеряве чорне волосся і характерна зовнішність, яка наштовхнула на думку, що вони приїхали сюди з південних регіонів. Тому я припустив, що в Хаммері їхали іспанські туристи, які заблукали. Я добре знаю іспанську мову, так як в дитинстві проживав в Мадриді, де в посольстві працював мій батько. Тому вирішив запитати у південних гостей на чистому іспанському, чи звернули вони увагу на червоний сигнал світлофора: «Al huele pido rosa?».

Водій машини Hummer у відповідь на моє запитання вирішив вдарити мене лівою рукою в ділянку голови через відкрите вікно. Але оскільки до цього часу я так і не зняв мотоциклетний шолом, то удар припав по ньому. Це може пояснити переломи чотирьох пальців на його лівій руці. Після цього водій вискочив з машини і завдав мені правою рукою другий удар в зону голови. Саме цим я можу пояснити її подальший перелом в ділянці променевої кістки.

Слідом за водієм з автомобіля Hummer вискочив другий пасажир і завдав мені удару якимось важким предметом по спині. Це не завдало мені ушкоджень, так як під курткою на мені був одягнений мотозахист, відомий як «черепаха». Я не став вступати з нападниками в контактне єдиноборство, а лише акуратно поклав його на асфальт і почав чекати прибуття ДАІ. А зламані ніс і щелепу пасажира Хаммера можу пояснити тільки тим, що в момент аварії він знаходився в автомобілі не пристебнутим, а подушки безпеки в момент удару чомусь не спрацювали. Так що людина травмувалася до передньої панелі автомобіля.

Про розірване посвідчення помічника депутата нічого повідомити не можу, оскільки мені про нього нічого не відомо. Так само як не маю ні найменшого поняття, як воно могло виявитися в роті і стравоході водія автомобіля Hummer.

Про групу громадян на мотоциклах і скутерах, що зібралася навколо місця ДТП, нічого повідомити не можу, тому як бачив їх в перший раз.

Також нічим не зможу пояснити той факт, що хтось порізав всі колеса автомобілю Hummer, розбив всі вікна, порізав шкіряний салон, продірявив ломом дах, а на довершення тим же ломом остаточно розвернув вже пошкоджений капот і привів в непридатність двигун. До цих подій я не маю ні найменшого відношення.

Правдивість моїх слів можуть підтвердити свідки і учасники ДТП, наприклад водії автомобіля Mitsubishi Airtrek і Suzuki Jimny.

Це так, характеру, витримці і почуттю гумору цього хлопця можна лише по-доброму позаздрити. 

Сподобалася історія?

Пошепки

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector