Мyдрoсті Шeрон Стоyн варто повчитися: чудові слoва

Мудрі вислови Шерон Стоун, які не можна забути!

«З кожним роком я стаю кращою, прямо як ексклюзивне бордо».

Дивовижне висловлювання, за яке я б обняла і розцілувала!

Краща … Шерон Стоун …

Так, мене долає старість. Але я ж отримую задоволення від цього.

У першій частині життя твоє обличчя  – це те, з чим ти з’явився на світ. А в другій – те, що ти заслуговуєш.

Цікавий факт, але я не усвідомлювала, наскільки я приваблива для багатьох, поки не переглянула фільм «Основний інстинкт».

Ти можеш картати себе за те, що робила в першій частині свого життя, але це не означає, що другій ти зобов’язана байдикувати або просто грати в гольф.

Я не бажаю приховувати свій вік. Я бажаю бути жінкою, яка в своєму віці виглядає настільки добре, наскільки це реально.

Коли мені було 40 з + років, я закрилася у ванній кімнаті зі склянкою вина і подумала про себе: «Я не піду нікуди поки не стану сприймати себе такою, яка я є насправді».

Пошепки

Мені не пощастило з найважливішими речами в житті. Моє здоров’я далеко не найкраще, як і шлюб, але я не стала впадати у відчай і впоралася з цими проблемами.

Я полюбила ставати старшою  – це моя головна мета. 16 років тому у мене стався крововилив у мозок, тому я прекрасно розумію, що таке «спокійне старіння». Протягом 9 діб мій мозок кровоточив. Кількість людей, які вижили після цього, дуже мало, але у мене якимось чином вийшло. Протягом 2 років я намагалася знову ходити, читати, писати. І після цього зрозуміла, що порожні розмови про зморшки – це сміх і тільки.

Як говорив У. Черчілль  – якщо тобі потрібно йти через пекло, то йди якомога швидше.

На нашій планеті ніколи не буде абсолютної гармонії та миру. Але вони можуть бути у тебе в голові.

Ймовірно, я відчуваю зайву любов до ароматерапії.

На моїй батьківщині – США проживає близько 400 000 блондинок з однаковими рисами обличчя  – великими губами, «переробленими» щоками і блискучими зубами. Невже чоловіки і жінки вважають їх красивими, індивідуальними і привабливими?

Ава Гарднер була найкрасивішою жінкою на планеті. Чому я так вважаю? Тому що вона нічого не робила з собою. Просто вона була жінкою, ніколи не прагнучи бути дівчиськом.

Коли ти спостерігаєш за дорослішанням дітей, ти розумієш більше про існування і про свою особистість.

До 58 років до мене прийшло осмислення  – краса йде зсередини. Щоб бути і залишатися красивою, потрібно робити те, що хочеться і здійснювати це кожен день. Наприклад, я життя не уявляю без танців і роблю це до повної втоми.

Згодні?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector