13 жорстких правил життя для жінок, які дійсно працюють

Це 13 жорстоких правил життя для жінок від відомого політика і публіциста Ірини Хакамади. Правда ріже очі …

1. Найголовніше, раз і назавжди зарубати собі на носі: принц на білому коні – це чистої води вигадка. Ніхто не зобов’язаний робити тебе щасливою і рятувати від всіх примх долі. Згодом чоловікові просто-напросто набридне тягти цей важкий чемодан твого ниття і скарг на життя. Щоб уникнути сумної долі кинутої валізи, тобі варто концентруватися не на пошуку чоловіка, а на реалізації власної мрії.

2. Самураї слідують такому філософському принципу: померти заздалегідь. Як би це парадоксально не звучало, в смертельному бою виграє той самурай, який вже мертвий. Просто в деталях продумай найгірший сценарій ситуації, яка не дає тобі спокою на даний момент. І уяви, що буде після цього. Опиши свої кроки після поразки. А потім, як у фільмі, подумки прокрути плівку до першого кадру. Раз-два – і тобі вже нічого не страшно. Можеш сміливо йти в бій!

3. Коли мені кажуть: «Іро, ти дура», я відповідаю: «Так, згодна». А сама йду і роблю те, що вважаю за потрібне. На мене наїхали – я пропустила і пішла робити. Ніколи нічого не доказуйте. Не треба мірятися нічим. Тим більше в чоловічому колективі. Це нічим хорошим не закінчиться.

4. Щоб побудувати гармонійні стосунки з кимось, треба спочатку встановити гармонію з самим собою і полюбити себе. 

5. Що робити? Я вам скажу. Вчитися мріяти, ставити перед собою високі цілі і йти до них. При цьому отримуючи кайф не від кінцевого результату, а від процесу. І якщо вам вдасться знайти і розвинути в собі цю енергію, не буде потрібно більше ніяких зусиль, все буде складатися само собою – і мрії, і кар’єра, і любов.

6. Жінку-ракету, тобто ту, яка несеться вперед, втілюючи свої цілі і мрії, розумний чоловік обов’язково оцінить по достоїнству. У такій жінці завжди є що розгадувати. І це заводить …

7. Жінка, яка здатна гармонійно розвивати і поєднувати в собі жіноче і чоловіче начала, яка використовує все, що є в світі, для своєї самореалізації, стає унікальною жінкою. Такою була, наприклад, Коко Шанель. І при бажанні, такою може стати кожна. Випробувано на собі!

Пошепки

8. Чоловік не повинен бути всім нашим світом, але повинен бути однією з його частин, стоячи в загальному ряду.

9. Весь час учись, отримуй нову інформацію. Це страховка, та база, яка допоможе тобі вижити в найважчі часи. Якось в Оксфорді я читала лекцію і познайомилася там з дівчинкою з Росії. Вона сама вступила туди, вчиться на філолога. І при цьому працює в найвідомішому банку. Вона каже: «Ви не уявляєте, який це досвід. Я тепер вмію все! Я ніколи і ніде не пропаду».

10. При знайомстві з чоловіком потрібно вміти яскраво сказати, а потім перетворитися в дуру. Причому важливо несподівано і дуже дипломатично переходити з одного стану в інший. Чоловік безмірно полохливий, він весь час чогось боїться. То жінка дуже багата, то занадто бідна, то занадто красива або навпаки. Тому необхідно стати непередбачуваною, з легкістю і гумором вибудовувати спілкування.

11. Гроші в досягненні успіху на другому місці. Потрібно рівно стільки грошей, щоб реалізувати свої ідеї. І щоб не прокидатися кожен день з думкою: боже, я ненавиджу цю роботу, але я помру від голоду, якщо не буду її робити.

12. Не бійся відчаю. Впади на саме дно. Я їхала на дачу, лежала тиждень пластом, ні з ким не спілкувалася. Я говорила собі, що я жахлива, я лузер, і все в такому дусі. Я шкодувала себе, і мені навіть починало подобатися бути нещасною. Але в якийсь момент організму це набридає, і він каже: а життя-то продовжується! Я не померла, сонце світить. Все добре! І ти встаєш і йдеш далі.

13. Адже доля як лев. Якщо ти боїшся, вона буде на тебе нападати, а якщо цього страху немає, то вона поверне туди, куди ти хочеш.

Поради дійсно дієві! Як же все-таки складно бути жінкою, але слушна порада, яку тобі дали в потрібний момент, може значно полегшити цю працю.

Що думаєте?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector