Великий палець вашої правої руки може розповісти про вас все

Є думка, що існує прямий зв’язок між якостями нашої особистості і деякими нашими фізичними характеристиками. Можливо, незабаром у зв’язку з цим з’явиться наукове підтвердження, але поки ми лише можемо перевірити цю теорію на собі і зробити висновки.

Проте, фізичні параметри і форма тіла грають важливу роль в тому, як людина сприймає себе і, отже, це впливає на формування особистості. Тому багато хто вважає, що зовнішні дані людини можуть багато розповісти про її внутрішні якості.

Чи знаєте ви, що існує п’ять різних типів великих пальців руки? Погляньте на свою праву кисть, а точніше на її великий палець – ось, що він розповідає про ваш характер:

Тип 1 – A – верхня половина пальця більше нижньої

Якщо ваш великий палець відноситься до даного типу, ви, швидше за все, дуже амбітна людина. Вас не влаштовує посередність, і ви завжди прагнете до кращого в усьому. Прагнення до зірок – це відмінна риса вашої особистості. Навіть коли ви нічого не робите, ви думаєте про те, як досягти своєї мети.

Часом ви буваєте буквально одержимі якимись намірами. Хоч вами і рухає бажання досягти успіху, в той же час ви не з тих, хто буде хвалитися нажитим – ви дуже вдячні і скромні. Саме ця комбінація скромності і сили волі робить вас такою сильною людиною.

Тип 2 – B – Нижня половина більша верхньої

Якщо ваш великий палець відповідає цьому типу – ви людина приземлена і проста. Ви спокійні, впевнені і при цьому дуже дбайливі.

Ви не будете щось обіцяти, якщо не будете впевнені в те, що зможете це виконати.

Ви вмієте радіти найпростішим речам, в яких інші не знайдуть нічого особливого. Ви дуже справедливі і ніколи не забудете висловити свою вдячність тому, хто одного разу допоміг вам. А ще, ви дуже заможна людина. Можливо, не в грошах, але точно в любові і дружбі.

Пошепки

Тип 3 – C – обидві половини однакового розміру

Ви, швидше за все, людина, яка завжди прагне до балансу в усьому. Ви намагаєтеся досягти гармонії в житті і намагаєтеся об’єднати людей, щоб близькі завжди були поруч. Ви завжди прагнете до балансу, домагаючись його всіма можливими способами.

Ви керуєтеся світоглядом, схожим на філософію інь і ян. У поганому ви завжди намагаєтеся знайти щось хороше. Якщо у вас є мета, незважаючи на проблеми, з якими ви можете зіткнутися, ви завжди знайдете спосіб рухатися вперед. У щасті, розбіжності або спокої, ви людина, яка прагне до гармонії в житті, якій багато людей можуть лише позаздрити.

Тип 4 – D – Загнутий назад великий палець

Якщо у вас загнутий назад великий палець, ви людина, яка дуже добре адаптується до різних ситуацій. Борець за своєю натурою, ви швидко перебудовуєтеся, розуміючи, що якщо щось змінилося, то потрібно підлаштуватися під обставини.

Також це відноситься і до вашого мислення. Отримавши нову інформацію, ви можете легко змінити свою думку на основі нових фактів. У вас відкритий розум і при необхідності ви міняєте своє ставлення і поведінку для досягнення поставленої мети. Це рідкісна риса, яка дає вам більше шансів на виживання навіть в найскладніших обставинах.

Тип 5 – E – Прямий великий палець

Тим часом якщо у вас нерухомі або жорсткі великі пальці, ви особистість, яка звикла до домінування і досить уперта. Ви – той, хто тримає своє слово і не порушує обіцянок. Ви прямолінійні і не хочете змінюватися в спробі досягти своїх цілей. Якщо ви маєте свій погляд на щось, вам складно поміняти свою думку.

Крім того, ви людина, якій можна довіряти – ви і вислухаєте, і висловите свою думку. Ваша відданість, як і ваша особистість, захоплює, ви завжди впевнені в своїх рішеннях, а вашу впертість дійсно можна розглядати як благословення, тому що воно означає, що всі ваші дії добре продумані.

Подивіться на свій великий палець і дізнайтеся, до якого типу належите ви. Чи збігся опис з вашим характером? Я повинен сказати, що мій виявився досить точним.

Згодні з описом?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector