9 комедій, які допоможуть розслабитися і про все забути

Легкі фільми для гарного настрою.

Накрила зимова хандра? Спробуйте додати в своє життя трохи позитиву, і подивіться фільми з цієї добірки. Гарний настрій вам забезпечено!

1. Шпигунка, 2015 (США).

Сьюзан Купер – мила товстуха, влаштувалася в ЦРУ, щоб ловити злочинців і рятувати життя, натомість працює диспетчером в вусі найкрутішого агента. Але раптово життя Сьюзан змінюється, і вона може стати повноцінним агентом ЦРУ. Мелісса МакКарті, Джейсон Стейтем, Джуд Лоу і Вєрка Сердючка – акторський склад блискучий. Так що, якщо вам хочеться просто розслабитися і посміхнутися, подивіться «Шпигунку»!

2. Інша жінка, 2014 (США).

Карлі зустрічається з багатим красунчиком Марком, і раптом дізнається, що він одружений на іншій дівчині – Кейт. Будучи обдуреними, дівчата знаходять спільну мову і об’єднуються, щоб помститися, коли на горизонті з’являється молоденька Ембер. Тріо ошуканих жінок, бажаючих помсти – це варто побачити.

3. Божевільне весілля, 2014 (Франція).

Герої цього фільму Клод Верней і Марі – представники типового буржуазного класу Франції. Вони живуть в шикарному маєтку і є прихильниками старовинних традицій, тому абсолютно не толерантні до іммігрантів. Три їх дочки вже пов’язали себе шлюбними вузами з євреєм, арабом і китайцем. Єдина надія на молодшу дочку, але батьки навіть не здогадуються, кого вибрала їх молодшенька.

4. Блондинка в ефірі, 2014 (США).

Телеведуча Меган з Техасу не типова блондинка: вона освічена, має відмінну роботу, але мріє отримати підвищення і влаштувати особисте життя. І ось, коли до підвищення залишилася одна співбесіда, Меган йде в клуб. Вранці вона приходить до тями в далекому районі Лос-Анджелеса без телефону, автомобіля, паспорта і грошей – і у неї залишається лише 8 годин, щоб дістатися до найважливішої співбесіди її життя.

5. Магія місячного світла, 2014 (США, Великобританія).

Пошепки

До відомого ілюзіоніста Стенлі Кроуфорд звернувся його давній друг і колега з проханням допомогти викрити молоду американку Софі Бейкер, яка називає себе медіумом і спірітуалісткою. Та ось тільки, прибувши на місце, Стенлі дуже швидко потрапляє під чарівність молодої і талановитої дівчини, яка, здавалося б, знає про нього все.

6. Дитинка, 2014 (США).

Меган (Кіра Найтлі) до сих пір не знає, чим зайнятися в майбутньому, і впадає в шок від пропозиції руки і серця свого хлопця. Але світ навколо змінюється: шкільні подруги виходять заміж, народжують дітей, роблять кар’єру – дорослішають і стають серйознішими. А Меган досі поводиться як підліток, боячись проявляти відповідальність за свої вчинки і приймати серйозні рішення. Але одного разу вона вирішує змінитися і подорослішати, і дає собі термін – один тиждень.

7. А ось і вона, 2014 (США).

Цей фільм про самотнього егоцентричного вдівця, який з роками перетворився на занудного скнару. Але весь його спосіб життя змінюється в момент, коли він дізнається, що у нього є внучка. І поки його син знаходиться у в’язниці, Орену (у виконанні Майкла Дугласа) доведеться зайнятися вихованням своєї внучки.

8. Канікули мрії, 2014 (Великобританія).

Вся рідня збирається на святкування дня народження дідуся Горді, в тому числі і Дуглас і Ебі зі своїми дітьми. Щоб не засмучувати всіма улюбленого дідуся, батьки вирішують зберегти в таємниці багато сімейних проблем, включаючи прийдешні розлучення. Але коли в справу вступають троє невгамовних і балакучих дітей, стає очевидним, що зберегти це в секреті не вдасться.

9. Стажер, 2015 (США).

Бен, самотній вдівець, який звик до роботи, на пенсії виявляє, що спокійне і розмірене життя не для нього. Тому, коли йому попадається оголошення про набір стажерів-пенсіонерів на вакансію в стартапі, вирішує скористатися шансом. Відмінний акторський дует – Енн Хетуей і Роберт Де Ніро, прикрасять ваш вечір як вдома, так і в кінотеатрі.

Приємного перегляду! А яку комедію можете порекомендувати ви?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector