Вона сховалася під ліжком, щоб дізнатися, чи вірний їй її хлопець

Дівчина була вражена почутим.

Після декількох років стабільних відносин пристрасть між ними трохи стихла. Дівчина почала питати себе: «Чи вірний він мені? Чи любить? Що він зробить, якщо я кину його?»

Щоб перевірити реакцію свого коханого, дівчина вирішила написати йому листа про те, що все скінчено, що їй набридла його байдужість, любов давно померла і т. д. Йти від нього насправді вона, звичайно, не збиралася.

Все було готово. Лист лежав на видному місці. Залишилося лише дочекатися свого хлопця і заховатися під ліжко, щоб не пропустити його реакцію.

Прийшовши додому і прочитавши лист, хлопець почав весело посвистувати, набираючи чийсь номер на своєму телефоні.

Пошепки

Дівчина не могла повірити своїм вухам. Що відбувається? «Мила, привіт! Я їду! Уявляєш, вона здогадалася, нарешті, що я зраджую! Пішла сама, слава Богу. Господи, ці відносини були серйозною помилкою. Звільнився від неї, слава Богу … Скоро тебе, нарешті, побачу!»- говорив хлопець телефоном.

Дівчина в повному шоці пролежала під ліжком кілька хвилин. Як вона могла так помилитися? Стільки років прожити з людиною, яка ні краплі її НЕ цінувала! Коли хлопець пішов, сльози раптом самі потекли з очей.

Вона вирішила зібратися, взяти себе в руки і не страждати ні секунди через цього ідіота. Як він міг? На столі дівчина побачила лист. «Прощальний, від нього», – подумала вона. Лист був небагатослівний: «Ти дурочка моя кохана, сонечко, наступного разу, коли будеш мене розігрувати, переконайся, що у тебе ступні з-під ліжка не стирчать. Пішов в магазин, скоро буду. Кохаю!”

Що думаєте?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector