ТОП-24 головних правил доглянутих дівчат

Золоті правила, які повинна знати кожна доглянута дівчина:

1) жир на животі не спалюється під час того, коли ви працюєте над м’язами преса. Прес буде, але під шаром жиру. Так що живіт навіть збільшиться в об’ємі. Щоб на животі згорав жир, весь час втягуйте його і напружуйте м’язи.

2) найкраще від повних стегон допомагають махи, від литок – розтяжка, від повних ніг – ходьба.

3) щоб м’язи гойдалися красиво і не наростали, як у качків, займайтеся 2-3 рази в тиждень і обов’язково робіть розтяжку після тренувань.

4) з ранку натщесерце 2 склянки води, можна з лимоном, через 10 хвилин 2 ложки оливкової або лляної олії (щоб був потрібний жир в організмі, для грудей і збереження менструального циклу). Також можна з’їсти зелене яблуко, воно допомагає ще й якщо ви наїлися.

5) через 10-15 хвилин – сніданок. Він повинен бути щільним і повноцінним, щоб дати сигнал організму, що пора прокидатися, а також забезпечувати енергією на весь день.

6) їжу не запивати і після прийому їжі ще хвилин 40 нічого не пийте! Це уповільнює травлення, призводить до тяжкості, розширює стінки шлунка.

7) їсти частіше, але по-трохи. В ідеалі для розгону метаболізму потрібно харчуватися 5 разів на день через кожні 3 години і в один і той же час (щоб організм звик і краще працював)

8) лазні і сауни не спалюють жир, лише виводять воду з організму, яка повертається через 2 години.

9) не їсти після шостої – кліше. Тобто не потрібно їсти за 3-4 години до сну.

10) після 16 – тільки білкова їжа. вуглеводи в другій половині дня перетворюються в жир.

11) контрастний душ – панацея від усього. збільшує циркуляцію крові, відповідно, прискорюється метаболізм, розгладжується целюліт, а також поліпшується колір обличчя і з’являється сила волі. Вперед до нових звичок!

12) ретельно пережовуй їжу, повільно і вдумливо. Знову ж таки, щоб розігнати метаболізм. Знаєш, чому деякі багато їдять і не товстіють? Метаболізм хороший! Це ще і секрет француженок – вони не поспішають під час їжі і ніколи не перекушують!

Пошепки

13) почуття насичення приходить через 20 хвилин, після того, як ти з’їла достатньо. Уяви, скільки всього можна з’їсти за 20 хв!

14) перетвори прийоми їжі на тортури. Сиди з прямою спиною, без телевізора / книги, використовуй всі прилади, сервіруй стіл за всіма правилами! Уяви, що перед тобою сидить хлопець! І якщо вже ти зовсім загартована, спробуй їсти гола перед дзеркалом!

15) захотілося перекусити, а не треба б? Зроби 20 присідань, 50 стрибків! Прийми ароматну ванну, сходи в магазин і подивися на одяг!

16) вправи роби через кожні 5 хв. Сидиш перед комп’ютером – пішла прес покачала. Через 5 хвилин – поприсідала. І розім’ялась, і калорії витратила

17) від спорту не хочеться їсти з двох причин: фізично – органи розтягуються, спітнієш, психологічно – витрачала калорії, не захочеш набирати

18) щогодини пий по склянці води (краще дрібними ковтками – так корисніше). Перетвори це в захоплюючий процес – додавай лимон, м’яту. Полюби воду.

19) кава, сигарети, алкоголь, газована вода, фастфуд, чіпси, майонез, ковбаса – твої основні вороги. Завчи ці слова і асоціюй їх з целюлітом і боками. Треба ненавидіти їх!

20) горіхи, олія – корисно, але в малих кількостях. Це суперкалорійні продукти. Так що жменька горіхів, якими так легко захопитися, можуть скласти всю передбачувану калорійність твого дня! Тому не захоплюйся олією, заправляючи салат. Від цього з 100 ккал там може міститися уже 200, 300, 500 … 8 горіхів в день, більше не потрібно.

21) картопля – тільки не смажена. якщо дуже хочеться, з’їж картоплю в мундирі або пюре.

22) що в білому, що в сірому хлібі калорій однаково. Так що без забобонів – привчайся їсти без хліба або переходь на житній.

23) не пий чай, взагалі не май такої звички! Тільки якщо окремо від їжі. І без цукру, навіщо тобі порожні вуглеводи? Це чиста отрута. заміни його на мед.

24) зелений чай – 2 жменьки в день. заспокоює, сприяє очищенню.

Що думаєте?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector