Я вперше стала мамою в 53 роки. Та то ще квіточки – я уявлення не маю, хто батько цієї дитини

Галина йшла додому з роботи та й роздумувала, їй 52 роки, 30 років прожила з чоловіком, дітей не народила, у чоловіка з’явилася коханка, яка завагітніла і народила йому дочку, чоловік пішов до коханки, яка молодша за нього на 20 років.

Коли збирав речі, принижував Галину, стара, бездітна.. Ось вже два роки він живе в іншій сім’ї, а Галина не може прийти в себе, вона подумки прокручує все що сталося в голові, чоловіка вона давно відпустила і пробачила, але як жити самій вона не знала..

За спиною почувся сміх, Галина обернулася і побачила хлопців, які випивають,  вона не зрозуміла, що вони сказали, але поспішила піти.. Ось вона підходить до свого дому, простягає руку, щоб набрати код, як хтось хапає її, закриває долонею рот і тягне у підвал.

У стані напівнепритомності Галина розуміє, що це ті хлопці які випивали і щось кричали їй, їх було троє, вони сміялися. Галина пручалася, просила не робити цього і потім відключилася.

Прокинулась коли вже нікого не було, Галина знайшла свої речі і пішла додому. Удома вона встала під душ і намагалася змити весь бруд, руки і ноги були в синяках. Галина лягла на ліжко і розплакалася, сором, біль .. Вранці її розбудив будильник, тіло боліло, але Галина почала збиратися на роботу, робота єдине, що її втішало після зради чоловіка ..

Пошепки

Через два місяці Галина дізналася, що вагітна.. Зробивши тест вона обімліла, потім спустилася на підлогу у ванній і заплакала, але не від горя, а від щастя, вона так довго чекала і не важливо хто батько і як дитина була зачата, вона вже любила її всім серцем ..

Стільки років очікування, мук, докорів чоловіка і свекрухи, нескінченні здачі аналізів, все це в минулому, а зараз всередині б’ється серце її дитини ..

Галина продала будинок і виїхала в інше місто, лікарі розводили руками, але після обстеження дали добро. Галина виносила дитину і народила славного хлопця, назвала його Богданом ..

Первісток в 53 роки, родичі були в шоці, хтось радий, а хтось вважав Галину божевільною, два роки до пенсії, а вона народжує, але хіба зрозуміти їм яке це щастя пухкенькі ручки, маленькі пальчики, солоденькі губки, все життя вона його чекала.

Що думаєте?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector