Дівчина обклеїла підлогу паперовими пакетами. Тепер гості думають, що вона коштувала великих грошей

Ремонт – це дуже часто складний і трудомісткий процес, але не завжди витратний. Якщо включити фантазію, можна буквально з підручних засобів зробити відмінне покриття підлоги.

Сьогодні ми розповімо вам, як можна реставрувати підлогу, використавши паперові пакети. Для цього вам знадобиться наступне: упаковка паперових пакетів; клей ПВА; лак для дерева; поліуретанова фарба; валик; відро.

1. Спочатку ми позбавляємося від старого покриття. І якщо це необхідно, вирівнюємо підлогу. Потім пройдемося по всьому периметру шліфувальним верстатом. Так папір краще приклеїться.

2. Порвіть паперові пакети на багато різних за розміром шматків і помніть їх. Тут вам допоможуть діти, їм це справа точно сподобається!

3. Якщо у вас в квартирі підлога бетонна, приготуйте суміш з клею і води в пропорції 1:1. Якщо ж у вас дерев’яна підлога, в такому випадку клею повинно бути на 25% менше, ніж води. Беремо шматок паперу і опускаємо його в суміш з клею і води. Потім щільно один до одного приклеюємо шматок за шматком.

Пошепки

4. Коли ви приклеїте всі шматки паперу, дайте підсохнути підлозі. Після цього потрібно покрити підлогу лаком для дерева. Це можна зробити за допомогою малярного валика.

5. Дочекайтеся, поки підлога повністю підсохне і нанесіть поліуретанову фарбу. Це ми робимо, щоб захистити підлогу від подряпин.

І ось результат старань! Підлога виходить рівною, надійною і з цікавим декором.

А ось такі варіанти пропонують інші сім’ї:

Такої підлоги можна домогтися, пофарбувавши кожен шматочок паперу в різні кольори

А тут господарі квартири пофантазували і надали шматочкам паперу різні осінні форми

Сподобалася така ідея?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector