Дві тигриці! Кім Кардашьян та Софі Марсо по-різному обіграли один і той же смугастий образ

Деяким знаменитостям можуть сподобатися одне і те ж вбрання, навіть якщо їх смаки в одязі разюче відрізняються один від одного. Саме це на своєму прикладі довели дві зірки – американська світська левиця і французька актриса. В їх стилях дуже мало спільного, ось і обіграли вони одне вбрання кожна по-своєму.

Першою, смугастий комплект від бренду Balmain приміряла Софі Марсо. В ефектному костюмі актриса з’явилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю в 2015 році.

Софі буквально вразила шанувальників і папараці глибоким декольте, доповнивши елегантний образ великими сережками і широким поясом. На червоній доріжці від зірки французького кінематографа неможливо було відвести погляд!

А всього через місяць, в ідентичному образі вийшла в світ Кім Кардашьян. Знаменитість з’явилася в смугастому костюмі на семінарі в рамках міжнародного фестивалю реклами, що проходив у тих же Каннах.

Пошепки

Кардашьян скомбінувала вбрання з простим чорним топом і лаконічним золотим кольє.

Ми навіть дещо здивовані, що з цих двох жінок саме Софі вирішила надати образу привабливості, адже своєю пристрастю до відвертого вбрання відома якраз Кім.

Однак Марсо слід віддати належне – вона піднесла стильний комплект з властивим їй французьким шиком і вишуканістю.

А чий підхід до смугастого ансамблю вам більше до душі – Софі або Кім? Чекаємо ваші відповіді в коментарях!

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Julia
Adblock
detector