Зняв двокімнатну квартиру: коли заїжджав, то все перемивав 3 дні

Чому двокімнатну?

Тому що довго знайти не міг пристойну однокімнатну, а тут варіант: двушка взагалі майже без меблів (стояла кухня + стіл та 2 табуретки) за ціною однокімнатної з меблями. Ну не важливо. Жив, платив, сталася криза, а господарі захотіли підняти ціну в 1,5 рази.

Вирішив з’їжджати. При з’їзді господарі дико дивувалися і намагалися сперечатися що це «їх» шафа, диван і холодильник. Добре документи на руках на все були. (Тут маленький відступ, коли вже переїхав від них, вони 1.5 місяці не могли знайти мешканця і дзвонили потім мені, пропонуючи в’їхати за старою ціною, але я вже переселився і зв’язуватися не хотів.)

Заїхав в однокімнатну, таку ж порожню як і в першому варіанті. Оплачую середню ціну по місту. Але ця була більш запущена.

Замінив прокладки на кранах, викликав сантехніка на туалет, бо забитий був до стану «Я скоро стану гейзером», поставив гофру нову.

Поставив палицю для шторок у ванній, купив самі шторки. Повісив на кухні 2 ящики для посуду, бо мешканці до мене їх зірвали.

Дзеркала у ванній, в коридорі, прикрутив вішалки для верхнього одягу, штори, тюлі, гаки та мотузки для сушіння білизни …

Пошепки

Коли заїжджав в квартиру все перемивав 3 дні, бо було брудно до стану «Тут жили люди, які еволюціонували в бомжів». Такий собі мініпосібник як зі свинарника зробити нормальну квартиру за тиждень.

Нещодавно приходить господиня і захоплюється, мовляв, яка у неї хороша квартира, і як вона цього раніше не помічала, і може їй ціну підняти.

Я обурився, з’явилося відчуття що мене використали, як робочу силу, щоб відмити і відремонтувати квартиру, і відповів, що відразу з’їду, повернувши старі крани, гофру, відкручу всі полки, дзеркала, кухонні шафки, заберу свої штори, тюлі, і залишу все в первозданному вигляді, бо є фотки що було при заїзді сюди.

Вона постояла, подумала і великодушно дозволила жити мені далі по тій же ціні.

Люди, фоткайте все при в’їзді в квартиру і зберігайте, а то мало що.

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Vika
Adblock
detector