Сім’я не може продати на вигляд звичайний будинок, за пів ціни

Як Ви знаєте, продаж будинку і переїзд – справа не з легких. Ви повинні мати справу з ріелторами, іпотечними компаніями, страхівкою, податковими органами і це ще не весь список головного болю. І як тільки Ви продаєте будинок, то відчуваєте особливе полегшення.

Але Джилліан і Девід Уолш ніяк не можуть продати свій будинок. Після 13 місяців наполегливої ​​праці і зменшення ціни в $ 75000 їм як і раніше не вдалося продати його. Загляньте всередину, щоб зрозуміти, чому …

Зовні цей будинок в Кросбі, Англія, гарний, доглянутий і досить великий. Звичайно, будинок з шістьма спальнями може здатися занадто просторим для молодої сім’ї. Але ним  взагалі ніхто не цікавиться!

Спочатку це ніяк не вкладається в голові, але як тільки Ви подзвоните в двері, а потім ступите в цей будинок, все відразу стане зрозумілим!

Після того, як Ви зробите крок всередину, будете шоковані тим, що побачите. Вам здасться, ніби Ви подорожуєте в часі і якимось чином опинилися в античних століттях. Але насправді це вибір 56-річної Джилліан Уолш і її чоловіка, з яким вони вже 30 років в шлюбі.

В цьому будинку росли 8 дітей, але тепер, коли всі вони виросли, будинок з шістьма спальнями став для подружжя занадто великим.

Пошепки

Як тільки ріелтор завантажив фотографії будинку в інтернет, люди у всьому світі почали жартувати над смаком Джилліан.

Але пара здивована, і вони все ще не розуміють, чому будинок не продається.

«Вони люблять свій дім» – сказав їхній сусід в інтерв’ю Daily Mail. «Вони не бачать, що в цьому будинку не так. Але в принципі, вони продають будинок, а не декор і меблі»

Джилліан і Девід Уолш все ще не змогли продати будинок, бо Ви тепер знаєте причину, пропонуємо Вам самим ознайомитися з фотографіями їх будинку.

Що Ви думаєте про цей будинок?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

I
Adblock
detector