10 підказок від Господа Бога, щоб жити щасливо. Радимо прислухатися!

Бог завжди поруч. Просто ми його не бачимо, але завжди можемо відчути любов Всевишнього. 

Ми зібрали для вас 10 підказок від Всевишнього. Просто дотримуйтеся цих настанов і у ваше життя прийде щастя, послане Богом! 

Правило перше:

Всевишній дав нам життя не для страждання. Якщо у вас трапилися тимчасові труднощі, то згадайте, що є люди, яким в рази гірше, ніж вам. 

Правило друге:

Бог дає людині таланти, силу і здібності. Дар Божий потрібно використовувати для вдосконалення навколишнього світу, а також для допомоги тим, кому реально потрібно ваша допомога. Удосконалюйте себе, використовуйте таланти, простягайте руку допомоги тим, хто цього потребує. Допомагаючи світу, ви допомагаєте собі в першу чергу.

Правило третє:

Постарайтеся наповнити своє життя і життя ваших близьких любов’ю – цим ви притягатимете позитив у родину, щастя, здоров’я, фінансове становище. І навпаки, якщо ви будете думати про щось погане, то воно прийде у ваше життя. 

Правило четверте:

У житті немає абсолютно нічого випадкового – своїми думками, словами, діями і вчинками ми формуємо свою сьогоднішню реальність і своє майбутнє. Так що будете ви насолоджуватися, або навпаки, тільки мучитися, цілком і повністю залежить від вас.

Правило п’яте:

Пам’ятайте, що хороші думки формують хороші події. Навчіться думати позитивно, і ви створите дійсність, яка буде вас тішити. І навпаки, дратівливість, гнів, заздрість, гординя притягують одні невдачі та невезіння. Тому уникайте таких негативних емоцій. 

Пошепки

Правило шосте:

Які б проблеми у вас не були, завжди зберігайте спокій у серці. Якщо ви будете вірити, що все налагодиться, так і станеться, адже віра – велика рушійна сила. 

Правило сьоме:

Ви знаєте всі відповіді на свої запитання. Головне – вчасно чути голос справедливості і добра у себе в серці через Бога. 

Правило восьме:

Кожна людина може врятуватися з Божою поміччю. Бог знаходиться в кожному з нас. Знайдіть Його в собі, а потім проявіть Його через себе у своєму оточенні.

Правило дев’яте:

Незалежно від того, наскільки важкі проступки, Господь все одно любить кожного з нас. У Біблії написано: “Шукайте і знайдете, стукайте і відчинено вам буде”. Однак запам’ятайте: Господь завжди дає те, що вам потрібно саме в цей момент.

Правило десяте:

Якщо ви не любите самого себе, то і навколишні вас теж не будуть любити. “Якою мірою ви відміряєте, такою і вам відміряно буде”. Як ви ставитеся до навколишніх, так і вони будуть ставитися до вас.

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Daryna
Adblock
detector