8 винаходів, які скоро змінять наше життя

Людина влаштована так, що, добиваючись чогось, вона не зупиняється, а йде далі. Особливо це стосується тих, хто постійно щось винаходить, придумує щось нове. Практично, кожна річ нашого щоденного побуду була колись винаходом майбутнього. Зараз ми пропонуємо вам переглянути 8 речей, які ще не набули широкої популярності., однак згодом можуть буквально перевернути все наше життя!

1. Прилад проти хропіння

Це дійсно надзвичайно важливий винахід, який згодом стане дуже популярним, адже з його допомогою можна позбутися хропіння та синдрому обструктивного апное сну. Достатньо просто вставити в ніздрі апарат, який буде забезпечувати подачу повітря в дихальні шляхи під час сну.  

2. Чохол з дзеркальцем

Можливо, така річ не вражає новизною, але є дуже актуальною для багатьох жінок. Ви можете придбати чохол із вбудованим дзеркальцем в різноманітних онлайн-маркетах. 

3. Лабіринт для навушників

Лабіринт для навушників – ще одна річ, яка значно полегшує наш щоденний побут. Достатньо прикріпити шнур від навушників до такого чохла, щоб більше ніколи не стикатися з проблемою заплутаних навушників. До того ж він має стильний вигляд. 

4. Підводна бігова доріжка

Давно відомо, що будь-які фізичні вправи, що відбуваються під водою, є значно ефективнішими, оскільки тілу потрібно докладати більше зусиль, щоб переміщатися, долаючи опір води. Саме тому зараз великою популярністю користується аквааеробіка. А ще створено прилад, який дозволяє бігати в невеличкому басейні. Така бігова доріжка ще оснащена системою фільтрації води. 

5. Повністю автоматична зубна щітка

Пошепки

Зараз можна зустріти не просто електричні зубні щітки, а повністю автоматичні прилади, які чистять одночасно всі зуби. Окрім того, швидкість і режими чищення можна контролювати за допомогою програми в телефоні. Звичайно, зараз такий прилад коштує недешево, та й не відомо, чи пристрій є дійсно ефективним. 

6. Камера для зубів

Ще один стоматологічний винахід, який дозволить краще піклуватися про ротову порожнину. Довга плоска паличка, оснащена камерою, повинна робити фото стану зубів та надсилати їх для дистанційної діагностики лікарю. 

8. Рідкий одяг

Іспанський дизайнер Манель Торрес (Manel Torres) і інженер Пол Лакам (Paul Luckham) зробили чудовий винахід, адже вони створили рідку суміш на основі пластику і бавовни. Суть винаходу полягає в тому, що суміш потрібно нанести на тіло за допомогою розпилювача, і вже на очах вона перетвориться на тканину. Крім того, суміш можна використовувати і в медичних цілях, наприклад, для створення гіпсу.

9. Шостий палець

За допомогою такого протезу можна значно розширити власні можливості, адже, погодьтеся, інколи шостий палець дійсно не завадить. Просто задумайтеся, як зміниться світ музики, якщо гітаристи і піаністи отримають по 2 додаткових пальці …  

Ось такі цікаві винаходи можуть стати частиною нашого буденного життя!

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector