Заборонені трюки в дизайні інтер’єрів: не допускайте цих помилок

Якщо найближчим часом вас чекає ремонт, то ця добірка вам точно пригодиться.

Не усі мають можливість користуватися послугами дизайнера, однак це не повинно стояти на заваді. Сучасне та стильне житло можна облаштувати самостійно, якщо дотримуватися певних правил. Ми вам розповімо найпоширеніші помилки в проектах, які лише псують зовнішній вигляд квартири. При цьому люди впевнено знову й знову продовжують їх повторяти. 

Перше місце – гіпсокартонна стеля

Гіпсокартонні стелі й надалі користуються особливою популярністю, і, можливо, все було б не так погано, якщо люди не перетворювали стелю в набір різноманітних кривих, а інколи ще й все це підсвічують діодами. В тренді – лаконічність, мінімалізм, просто припиніть це робити! 

Друге місце – незрозумілі вигини

Що ж додасть більше шику інтер’єру, як не ось ці дивні вигини… Тут лише одне запитання – навіщо?

Третє місце – зоряне небо

“Зоряне небо” вже давно не актуальне, інколи кращий вигляд може мати навіть лаконічний світильник.

Четверте місце – кольорові натяжні потолки

Найкраще обирати матові натяжні потолки світлих кольорів. Можете обирати і глянцеві, однак не використовуйте ось такі яскраві відтінки.

Пошепки

П’яте місце – ламбрекени

Люди думають, що ось таке оформлення вікна додасть розкоші загальному інтер’єру. Але в сучасних дизайнах ламбрекени практично не використовуються, і взагалі вони мають дуже дивний вигляд. 

Шосте місце – шпалери з блискітками 

Якщо ви все-таки зупинилися на тому, щоб оздобити стіни шпалерами, то обирайте нейтральні варіанти. Ніщо так не здешевлює зовнішній вигляд квартири, як блискітки, яскраві малюнки чи незрозумілі візерунки. 

Сьоме місце – круглі арки

Для старшого покоління арка в отворі – це незамінний атрибут в квартирі. Беззаперечно, ще минулого століття ці інтер’єри були на піку популярності, однак зараз – це антитренд, який лише перекреслює всі старання. 

Восьме місце – декоративний камінь

Декоративний камінь не є поганим варіантом оздоблення, однак інколи його надто багато. До того оформлюють таким чином, що це лише захаращує стіни, забирає простір і робить квартиру похмурою. 

Потрібно відразу відзначити, що тут бувають винятки. В руках умілого дизайнера дуже-дуже рідко все ж виходить використовувати цей ці матеріали красиво. 

Чи б обрали ви щось для свого житла з цього списку?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector