Чоловікові не подобається, що від мами пахне хлоркою, ледь згодився пустити її до нас жити. Вчора прийшов з чергування, а вона в наших каструлях варить свої робочі халати

Скільки згадую своє дитинство, так пам’ятаю, що ми з мамою постійно кочували з однієї квартири на іншу. Так склалося її життя, що вона залишилася зі мною наодинці. Батько пішов, коли я була геть маленька, житла свого у неї не було: будинок батьків згорів, а землю продали вже давно. Ці постійні переїзди так остогидли, я просто мріяла про те, щоб відвідувати одну і ту ж школу наступного року. Грошей у нас не було, тому до університету я не пішла, одразу після 9 класу влаштувалася продавати в магазин взуття.

Один раз в магазині була крадіжка (клієнтка мало не потягла пару туфель, які приміряла), і на виклик приїхали хлопці з поліції. З одним з них я познайомилася. У нас почався роман. Я на 11 років молодша за нього. Не сказати, що це той принц, про якого я мріяла, дуже часто хамить, вживає нецензурну лексику, але інших варіантів не було. Так, мене звичайно найбільше гріло, що у нього є своя двокімнатна квартира. Через кілька місяців зустрічей він зробив мені пропозицію, і ми розписалися.

Спочатку моя мама не хотіла нам заважати. Вона орендувала кімнату в комуналці і сказала, що на цю кімнатку їй грошей вистачає. Але з часом сусіди стали їй заважати: одні випивають і конфліктують постійно, в інших – багатодітна сім’я, спокою не було там. Навіть маминого кота штовхнули, довелося його лікувати. Я стала плакати, мені шкода маму. Попросила чоловіка її прийняти до нас. Чоловік погодився, але ентузіазму не проявляв. Перший місяць ми пожили нормально, а потім почалися великі сварки тещі із зятем.

Йому не подобалося, як мама намагається вести господарство і навести лад. Він каже, що все це старомодно і рукоділля ні до чого тут розставляти. Чоловік казав, що вона на роботі за хворими прибирає, а потім цими руками їжу готує, йому огидно. Але вона ж на роботі в рукавичках, і сама по собі чистюля! Ще йому не подобається, що від мами хлоркою пахне.

Ну, якщо бути справедливою, мама теж бувала не права. Влаштує велике прання, в каструлі варить білу білизну по-старому, все в пару, просто жах. І на роздратування мого чоловіка не мовчала. Якщо чує, що він проти неї щось має, залітає в кімнату і кричить на нього: «Ти на себе подивися, взяв за дружину молоденьку красуню, старий пень, так хоч би вимоги свої не завищував!».

Пошепки

Я намагаюся мамі рот закрити, а її ще більше несе. Я потім мамі висловлювала наодинці, що думаю: «Ти чого тут права качаєш, мовчи, він же нас прийняв у свою квартиру, не можна так!». Але вона така правдорубка, і не може зупинитися, коли її понесло. Їй і на роботі іноді роблять зауваження, коли вона «заводиться». Добре, що мій чоловік хоча б проти маминого кота нічого не має. Він тварин любить.

Але ось недавно був зовсім великий скандал. Чоловік прийшов з нічного чергування, я на роботі, а мама з ранку варить у великій каструлі свої халати. Все навколо вологе, в конденсаті. Чоловік прийшов, відкрив вікна, хоч вже і осінній холод, і став кричати на маму, що вона варить свої брудні халати з лікарні в каструлях, в яких ми обід варимо.

Мама зірвалася на нього, дерев’яними щипцями перед його носом махає. Загалом, чоловік не витримав, сказав, щоб вона забиралася з його будинку. Халати в ванну злив. Викликали мене з роботи, краще б я тоді не поверталася.

Я кидаюсь між двох вогнів. Не знаю що робити. Куди мама піде? Чоловік сказав, що йому все одно, хоч на вулицю. Зателефонували до маминої двоюрідної сестри. У неї хоч і трикімнатна квартира, але живе з чоловіком, сином, невісткою та двома онуками. Тісно, ​​але на час погодилися пустити маму, тільки без кота. Його ми у себе залишили.

Не знаю що робити. Порадьте мені, як правильно вчинити!

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector