– Вчора трапилася масштабна аварія, пасажири загинули на місці, – почув Мирон та почав гірко плакати

Всі друзі та знайомі казали, що Мирон та Марина – приклад ідеальної пари. Вони ніколи не сварилися, так мило виглядали разом, коли трималися за ручку. А яку пропозицію руки та серця хлопець зробив! Париж, романтична вечеря, красива каблучка. Марина виглядала немов голубка у білій сукні. 

Але потім сімейна ідилія почала давати тріщину. У чоловіка були проблеми на роботі, керівник скоротив його на офісі. Тому щовечора Мирон повертався засмученим. Бувало, що мій накричати на дружину просто так, щоб зігнати злість. То йому не подобалося, як взуття стоїть у коридорі, то вона надто голосно розмовляє телефоном. Лаявся через кожну дрібницю. 

Дівчина працювала у салоні краси адміністратором. Бігала за клієнтами та їм догоджала. Ну але без робочих конфліктів не обходилося. Тому день на днем, у родині наростав негатив, який був немов той тягар у стосунках.

– Я просила тебе зранку викинути сміття.

– Вечеря охолола, а я голодний! 

Одного вечора дівчина не витримала. Зібрала свої речі та викликала таксі. 

– Я поїду до мами!

– Ну і провалюй, бачити тебе не хочу. 

Марина витерла обличчя від сліз та спустилася до під’їзду. Мирон побачив з вікна, як вона сідала в автівку та їхала геть. Найбільше за все він хотів, щоб жінка не їхала. Але гордість та злість взяли гору над почуттями. 

Вночі не міг спокійно заснув, погані думки лізли з голову, картав за таку безглузду сварку. Вже зранку планував зателефонувати до жінки, вибачитися, купити їй найбільший букет квітів та улюблені солодощі. 

Поки готував ранкову каву, то ввімкнув новини, щоб вони бодай якось допомогли не думати про Марину. Аже тут журналіст оголосив:

Пошепки

– Вчора на проспекті Шевченка трапилася масштабна аварія, зіткнення таксі марки “Фольксваген” та вантажівки. На жаль, пасажирів легкової машини не стало на місці, швидка не встигла приїхати вчасно на виклик. 

У Мирона аж чашка з рук випала. Це ж та вулиця, де живе мама Марини. І таксі тої ж марки. У голові крутилася фраза “не стало на місці”… Там була його кохана дружина. Він впав на підлогу та почав гірко плакати. Він втратив її назавжди…

Здавалося, що минула ціла вічність. Мирон зателефонував на роботу і сказав, що сьогодні не зможе вийти. Директор щось бурмотів у слухавку, але Миронові було байдуже. Раптом хтось відчинив двері. 

На порозі стояла Маринка.

– Забула зарядку, – різко відповіла та пішла до спальні. 

Але Мирон хутчіше підбіг до дівчини та почав її міцно обіймати. Марина намагалася його відштовхнути, але у відповідь отримала безліч поцілунків. 

– Вибач… Я поводився як справжній негідник. Будь ласка, повертайся додому, я не можу без тебе жити, чесно, – тремтячим голосом говорив чоловік. 

Марина глянула йому в очі. А потім голосно розсміялася:

– Добре, тільки треба речі забрати від мами. 

Відтоді Мирон щоранку прокидався й дякував Богові за те, що дав йому таку чудову дружину. 

Це був чудовий урок для чоловіка? Ви цінуєте своїх рідних та близьких? 

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Daryna
Adblock
detector