9 знаків, що Всесвіт намагається звести тебе з твоєю Людиною

Не усім вдається одразу знайти людину, яка дійсно підходить. У цих пошуках багато осіб просто втрачають віру. Але можливо щастя поруч? Потрібно просто вміти розуміти знаки Всесвіту. 

1. Ти не боїшся бути собою.

Ти зараз на такому етапі свого життя, коли не боїшся показувати себе справжню іншим. Це ідеальний час для того, щоб будувати стосунки. Ти любиш себе, ти навчилася бути сама, а не витрачати час на неправильних людей і тих, хто приймає тебе як належне.

2. Ти постійно перетинаєшся з одною і тою ж людиною.

Якщо ти часто зустрічаєш одного і того ж дивного незнайомця, можливо, це твій шанс. Всесвіт тобі таким чином намагається сказати, що потрібно діяти. Це не обов’язково повинна бути нова людина, може бути хтось із минулого, хто тепер став частіше з’являтися у твоєму сьогоденні. 

3. Ти помічаєш багато випадкових збігів.

Ти часто стала помічати закохані парочки або дивитися романтичні фільми. Дуже багато дрібниць, як музика чи історії про кохання, також можуть свідчити, що вже час.

4. Всі твої сни про одну і ту ж людину.

Ти можеш думати, що це нічого не означає, але якщо одна людина постійно з’являється у твоїх снах, значить підсвідомість вказує тобі на нього.

5. Ти вже не хочеш даремно витрачати час на відносини.

Пошепки

Ти перестаєш спілкуватися з неправильними людьми та поганими компаніями. Всесвіт одразу розуміє, що ти готова до нових стосунків з відповідним партнером.

6. Твоя інтуїція говорить тобі, що всім твоїм минулим відносинам не судилося скластися.

Тебе тепер важко обманути, адже з попередніх стосунків ти отримала необхідний досвід. Ти проаналізувала своїх попередніх партнерів і тепер точно знаєш, що хочеш від життя. Візуалізуй свого партнера – це дасть Всесвіту сигнал, що пора його матеріалізувати.

7. Ти більше не сумніваєшся, що зустрінеш свою людину.

Ти перестала шукати нових стосунків і почала жити своїм життям. Просто віриш, що рано чи пізно він обов’язково тебе знайде.

8. Ти знаєш, що з тобою все буде в порядку, навіть якщо ти залишишся одна.

Хоч ти і впевнена, що зустрінеш свою людину, ти так само знаєш, що якщо цього не станеться, з тобою все буде в порядку. 

9. Ти живеш своїм життям.

Ти перестала звертати увагу на думки інших. Твій новий партнер буде відповідати виключно твоїм вимогам, без порад подруг і батьків.

Ви згідні з цими твердженнями?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector