Як мати молодший вигляд за допомогою одягу?

Жінка завжди прагне мати хороший вигляд. 

Але настає момент, коли до цього бажання додається потреба приховати свій справжній вік. І тут на допомогу приходять не тільки косметичні процедури, але і правильно підібраний гардероб.

Прислухайтеся в першу чергу до себе, подумайте як ви хочете себе бачити. Ми ж вам сьогодні в цьому допоможемо, тому зверніть увагу на ці правила.

По-перше, уникайте формальних образів.

Формальність та строгий образ завжди роблять жінку старшою. Занадто чітка лінія та строгі силуети – не найкращий варіант.

Спробуйте образ в класичних чорно-білих тонах.

По-друге, підберіть базовий верх для наряду.

Обирайте молодіжний верх. Найкращим варіантом є вільні футболки. Також можете обрати блузки, але лише молодіжного фасону.

Відмовтеся від занадто жіночних кофт і блуз на користь базових речей з меншою кількістю деталей і декору, щоб отримати свіжий і молодий образ.

Пошепки

По-третє, спробуйте чоловічий та спортивний стиль.

Всі жіночі вигини часто змушують нас виглядати старше, і якщо це не те, чого ви хочете, саме час внести зміни. Носіть грубі черевики, об’ємні светри, прямі джинси, майки та інші речі.

По-четверте, носіть мінімум сережок і намиста.

Багато коштовностей в зоні обличчя та декольте додають віку навіть молодим дівчаткам. Тому обирайте мінімум коштовностей. Краще віддати перевагу аксесуарам на руках і пальцях.

По-п’яте, спробуйте насичені відтінки.

Класика виглядає нудно і додає віку, тому сміливі кольори зроблять вас молодшою.

По-шосте, обирайте монохромні образи.

Однотонні наряди зараз на піку своє популярності та й виглядають вони приголомшливо. Щоб не прогадати з кольором, обирайте пастельні відтінки, які значно освіжать ваш вигляд. 

Чому віддаєте перевагу Ви?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector