Мачуха про мене згадала лиш , коли її Марійці грошей треба було. Я довго не думала і сказала їй:

Каріна залишилася без матері в 4 роки.

Батько ж не залишився сам та одружився вдруге. Його нова дружина, Зоя, була хорошою та чуйною жінкою. Жили непогано, аж раптом Зоя завагітніла. Народила доньку Марію, а потім й другу дитину – Дарину.

Каріна дуже чекала на народження цих діток, тому у всьому допомагала мачусі. Дівчина і за дітьми доглядала, і хатню роботу виконувала.

Але незабаром все змінилося. Каріна з часом все менше ладнала з Зоєю. Мачуха з кожним днем все більше її лаяла й вимагала більшої допомоги. Дівчина не витримала та поскаржилася батькові, однак, той не брав це до уваги.

Дівчина не могла дочекатися, коли вона вже закінчить школу. Вона вступила в будівельний університет і жила в гуртожитку. Приїжджала дівчина додому рідко, адже там сім’я жила своїм життям. Через п’ять років навчання, вона закінчила університет з відзнакою і почала працювати.

Каріна розуміла, що у неї більше нікого немає, окрім себе, тому старанно працювала, щоб забезпечити себе. Часу на особисте життя та друзів в дівчини майже не було. 

За декілька років дівчина стала успішною бізнес-леді з власною квартирою та автомобілем. Дівчина відпочивала кожного літа за кордоном та купляла дорогі речі. Про родичів майже не згадувала.

Пошепки

Зоя видала дочок заміж та пішла на пенсію. Згодом дівчата народили діток та усім розповідали, які у них щасливі сім’ї. Натомість родичі дуже хвалили Каріну, яка добилася значних успіхів. Дівчат це лише дратувало.

Потім з’ясувалося, що сім’я Марії у величезних боргах і має велику кількість кредитів. Вони не знали, як будуть стільки виплачувати, і Зоя вирішила звернутися за допомогою до своєї нерідної дочки Каріни.

Мачуха купила торт та пішла до дівчини в гості. Каріна була дуже здивована таким візитом. Після декількох хвилин мовчанки, Зоя розпочала розказувати про складну ситуацію своєї доньки. Благала, щоб Каріна дала гроші. Навіть не позичила, а ДАЛА!

Каріна, звичайно, не погодилася, згадуючи, як мачуха себе поводила з нею в дитинстві.  Потім жінка стала загрожувати їй, кажучи, що близько 10 років доглядала за нею. Врешті-решт Каріна вигнала мачуху.

Через місяць батько Каріни звернувся до неї з тим же проханням. Але дівчина не змінила своєї думки. Вона вважає, що Марія – досить доросла людина і повинна самостійно справлятися зі своїми проблемами.

Як Ви вважаєте, Каріна правильно вчинила?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector