Як одягатися тепло, стильно і жіночно навіть в холодну пору року

Більшість з нас дбає про комфорт і тепло взимку.

І це дійсно правильно, адже здоров’я має бути на першому місці. Однак, є деякі прийоми, які допоможуть вам мати жіночний вигляд і в зимових образах. 

Кольори та фактури

Обирайте різні фактури та відтінки, щоб зробити образ цікавим та стильним. Пам’ятайте, що взимку це зробити набагато простіше, адже ми використовуємо багато одягу. В одному образі можна поєднувати ніжні тканини на кшталт шовку, сатину, шифону та грубші й фактурні – велика в’язка, денім, вельвет.

Акцент на талії

Робіть акценти навіть на жакетах та светрах. В цьому вам допоможуть ремені різної товщини та фактури. Також можете використовувати поясну сумку.

Жіночні принти

Летючі сукні або спідниці з цікавими принтами завжди доречні в гардеробі, попри будь-яку погоду. Принти можуть бути й романтичні – квіти, горох, або яскраві – анімалістичні та геометричні. Цієї зими особливо актуальний принт під зебру, а леопард – це взагалі вічна класика.

Пошепки

Шкіряні спідниці

Тренд цієї зими – шкіряні спідниці та сукні. Саме це є ідеальним варіантом для холодної пори року. Вибирайте моделі довжини міді, адже в комплекті з високими чобітьми вам точно не буде страшний ніякий холод.

Взуття

Не забувайте про каблуки. Навпаки, ботильйони та чобітки на каблуках є набагато комфортнішим взуттям взимку ніж туфлі чи босоніжки влітку. Вони зроблять будь-який образ жіночним та елегантним. Навіть найменший каблук у 2-3 сантиметри вже здатний візуально змінити ваш силует і ходу в кращу сторону.

Аксесуари

Не забувайте додавати у свій образ різні аксесуари – саме це робить його стильним. Краса в деталях: вдало поєднуйте рукавички, сумочку та взуття. Використовуйте стильні шарфи та не забувайте про пару яскравих сережок. Ваше завдання – знайти золоту середину, не переборщивши.

Вам була корисною ця стаття?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector