Шикарні ідеї круглого каскаду

Назва стрижки добре відображає її сутність.

Шарувата структура нагадує водоспад. Каскад – це прекрасне рішення для сучасних дівчат, яким не хочеться витрачати багато часу на укладку, але при цьому виглядати стильно і привабливо. 

Сьогодні ми розглянемо різні варіації цієї стрижки.

Без чубчика

Така зачіска підходить дівчатам з овальним обличчям. Важливо вміти правильно вкладати, адже все залежить від структури та типу волосся. Мають гарний вигляд на такій зачісці омбре, балаяж, шатуш. Обирайте мелірування на власний смак. Це дозволить зробити ваш образ більш яскравим і підкреслить вашу індивідуальність.

Пошепки

З прямим чубчиком

Якщо ви володарка трикутного або овального типу обличчя – ця зачіска саме для вас. Довжину чубчика ви можете обирати самостійно. Однак, перед остаточним прийняттям рішення все-таки варто проконсультуватися з майстром, який підкаже, який варіант найкраще підійде саме вам.

З косим чубчиком

Така зачіска підходить жінкам, які мають круглу або квадратну форму обличчя. Косий чубчик візуально витягне його та приховає усі недоліки.  Якщо хочете зробити вашу зачіску вільнішою і надати їй обсягу, то виберіть варіант зі рваними кінчиками. Це буде виглядати досить цікаво і грайливо.

З подовженим чубчиком

Якщо ви помітили, то зірки найчастіше укладають чубчик на бік – саме такий варіант вважається найбільш вдалим для будь-якого варіанту каскаду.

Вам подобається така зачіска?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector