Модні зимові тренди для жінок за 50: образи, які дозволять йти в ногу з часом

Ні для кого не секрет, що юному віці ми можемо дозволити собі будь-які модні тренди. 

А як бути жінкам після 50? Сьогодні ми поділимося з вами основними секретами та хитрощами. 

Шкіряні речі

Найзвичніший варіант втілення тенденції – речі з чорної шкіри. Блузка або спідниця з гладкої чорної шкіри – вічні модні цінності, які існують поза стилями та напрямками. Обирайте прямі шкіряні спідниці до коліна. При цьому вони добре поєднуються з джемперами, светрами та кардиганами.

Анімалістичні принти

Додайте речі з таким принтом у свій гардероб. Ви справді будете мати більш молодіжний вигляд. Однак, тут головне не переборщити. Почніть з аксесуарів: сумки чи ременя. 

Комбінація фактур

Створіть свою комбінацію різних кольорів і фактур. Від цього образ стане унікальнішим. Не забувайте про яскраві кольори, які також є трендами. 

Брючні костюми

Ділові леді гідно оцінюють цей елемент гардеробу. Класика, брюки зі стрілками та широкі моделі – те, що потрібно для робочої атмосфери. 

Пошепки

Пальто

Взимку варто приділити увагу верхньому одязі. Найкращим варіантом є пальто приталеного або прямого крою, довжини міді або максі. Це тепла альтернатива іншим моделям. Обирайте пастельні тони, адже вони дійсно освіжають. Найкращим є пальто бежевого або пудрового кольорів. 

Пуховики

Багато хто вважає пуховик неприйнятною частиною гардеробу після 50. Однак, сьогодні ми можемо з цим посперечатися. Сучасна мода пропонує безліч варіантів, які приємно здивують будь-яку жінку. Пуховик має бути мінімалістичним бажано прямого крою, без зайвих деталей.

Жіночні вбрання

Ні в якому разі не залишаємо без уваги цієї зими сукні. Для активного проведення часу вибирайте вільні плаття.

Не забувайте, що найголовнішою окрасою будь-якої жінки – хороший настрій. Не бійтеся яскравих образів і виразних силуетів!

Вам була корисною ця інформація?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector