Не гірше «Один вдома»: ТОП-3 свіжих різдвяних фільмів для сімейного перегляду

Я обожнюю новорічні та різдвяні свята.

Саме цей період огорнутий якоюсь незвичною атмосферою тепла та затишку. Ми зустрічаємося з рідними, святкуємо з друзями – що може бути краще?

Як тільки думаю про Новий рік, то одразу перед очима ялинка, гірлянди та сніг за вікном. Все це створює неповторний та казковий час. Для мене ще одним компонентом різдвяних свят є фільми на цю тематику. Погодьтеся, люди кожного року переглядають одні й ті ж стрічки, щоб підсилити атмосферу свята.

Сьогодні я вам хочу розповісти про новорічні новинки, які обов’язково треба переглянути. Окрім неповторних вражень, ви ще й отримаєте чудовий настрій.

Отже, ТОП-3 новорічних фільмів

«Ялинка на мільйон»

Цей фільм появиться на телеекранах в кінці 2019 року. Стрічка українського виробництва буде складатися з 4 серій. В сюжеті ідеться про власницю ювелірного магазину, яка виховує дитину-вундеркінда Катю. Все було б добре, якщо б жінка не мала сплатити борги колишнього чоловіка.

Для цього Ганна вирішує вкластися в унікальний ювелірний виріб – новорічну ялинку із золота з іграшками, виготовленими з дорогоцінних каменів. Проте й тут все буде не так безхмарно. 

Пошепки

«Щасливого різдва»

В прокат цей фільм вийде 19 грудня. Романтична комедія розповідає про Кейт, яка працює в магазині різдвяних товарів. Дівчина зловживає випивкою і давно кинула переживати через власне життя. Але все змінюється після знайомства з милим і чарівним Томом.

«Нехай йде сніг»

Ще одна цікава комедія, яка підійде для перегляду компанією.

Дії фільму відбуваються в переддень Різдва в невеликому містечку. Всі жителі готуються до свята, ретельно плануючи, як провести майбутню ніч. Але їх піднесений настрій псує погода, оскільки починається сніговий буревій. Так компанія молодих людей стають заручниками власного будинку на Святвечір.

Який Ваш найулюбленіший новорічний фільм?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector