Яким повинен бути щасливий образ на Новий рік

Повсюди вже починається підготовка до Нового року.

Потрібно прикрасити помешкання, нарядити ялинку, приготувати смачні страви. А що ж одіти в новорічну ніч?

Кожна жінка хоче виглядати неперевершено, проте для цього потрібно слідкувати за останніми тенденціями. Ми вам допоможемо впоратися з цими приємними клопотами, і розповімо, яким має бути святкове вбрання 2020.

Що надіти на новий рік

2020 рік є роком Металевого Білого Щура. Майбутній рік, хоча і буде високосний, несе в собі багато перемін та несподіванок для усіх знаків. оскільки офіційним кольором 2020 року є білий, то вбрання варто обирати світла в пастельних тонах. 

Вітається вишивка стразами, срібними або золотими нитками в різних варіаціях, але котячий принт виключений.

Цього року не варто обирати яскраві кольори: червоний, оранжевий, жовтий. Якщо ви обираєте монотонні кольори, то підбирайте до цього металеві аксесуари.

Обирайте правильного кольору плаття на Новий рік, адже це може залучити багато удачі у власне життя. Цікаво, що окремі відтінки відповідають за певну діяльність. Хочеться досягти фінансового успіху – одягай біле вбрання, якщо в пріоритеті любов – світло-сіру сукню.

Пошепки

Є багато дівчат, які й в новорічну ніч не зраджують маленькій чорній сукні. До такого вбрання ідеально підходять металеві сережки чи кольє. Експериментуйте, щоб отримати оригінальний образ. 

Обирайте сукні на одне плече, брючні костюми та спідниці довжини міді. Не забувайте основну умову: вбрання має бути комфортним, для того щоб прийдешній рік не розчаровував. 

Якщо ви не бажаєте одягати плаття, то обирайте светри білого або сірого кольору грубого плетіння.

Зустрічайте Новий рік в колі рідних та друзів. Обов’язково підготуйте феєрверки та бенгальські вогні.

Ми ж Вам бажаємо в цьому новому році багато нових емоцій, нехай щастить у всіх починаннях. 

В чому Ви святкували попередній Новий рік?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector