Класика й елегантність: кращі приклади та поради, як скласти стильний образ

Не маю сумніву, що класика є ідеальним рішенням під час покупки одягу.

Такі речі будуть максимально довго залишатися в тренді. Проте, щоб створити по-справжньому стильний  образ, треба знати останні тенденції та правила поєднання цих речей. 

Зверніть увагу на светр у великий ромб. Він надасть вам свіжий та бадьорий вигляд. До того ж гарно поєднується як з брюками, так і зі спідницями. 

Обов’язково придбайте білосніжний в’язаний светр, який допоможе створити жіночний та елегантний образ. 

Стильний мінімалізм виглядає дорого і благородно! Темне стьобане пальто в поєднанні з чорними базовими джинсами та грубими черевиками зі шнурівкою – вдалий комплект одягу.

Дизайнери радять збільшити в гардеробі кількість шкіряних виробів. Це можуть бути спідниці, блузи, штани. Також обирайте цікаві кольори такої фактури: бежеві, бордові, сірі. 

Дуже стильний вигляд мають класичні брюки в поєднанні з жакетом в клітинку. До цього комплекту ви можете обирати як просту блузу, так і широкий светр. 

Спробуйте поєднати шкіряні штани з класичним чорним пальто та шовковою хусткою.

Трендова шкіряна куртка в розмірі оверсайз вдало гармонує з темно-сірими джинсами прямого крою.

Робіть свій образ оригінальнішим завдяки вишуканим сережкам. Не забувайте про цікаві намиста та сонцезахисні окуляри. Щоб бути стильною, необхідно завжди звертати увагу на деталі.  

Пошепки

Обирайте верхній одяг в цікавий принт, наприклад, клітинку або картатий. 

Жіночну нотку може внести в образ плісирована спідниця міді та об’ємний в’язаний светр, підперезаний широким ременем в зоні талії.

Не забувайте про головні убори: а саме берети й капелюхи.

Найстильнішим акцентом цього сезону є широкий ремінь на талії, його можна одягати й до плаття, і до блузи й навіть до светра об’ємного плетіння.

Неодмінна класика : чорний верх – білий низ, чому б і ні ?! 

Чоботи в ковбойському стилі та класичне жіночне пальто – яскраве і стильне поєднання.

Дуже популярні сьогодні “багатошарові” вбрання. І це нам на руку, адже такий образ найлегше скласти взимку, коли ми одягаємо безліч речей. 

Який образ Вам сподобався з першого погляду?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector