Кому не можна носити бурштин ні за яких умов

Усі жінки прагнуть володіти власною індивідуальністю.

Правда, одночасно по цілому світу поширюються популярні тренди, які стирають оригінальність кожної жінки. Ми одягаємо те, що вимагає від нас сучасність.  

Ми сьогодні хочемо проаналізувати, що носять жінки різного віку. Як Ви вважаєте, які панянки носять бурштинове намисто?

Донедавна цей коштовний камінь був присутній лише у шкатулках жінок бальзаківського віку. Проте бурштинове намисто, сережки й перстень знову в моді.

Намисто з бурштину

Людство почало використовувати цей мінерал ще за часів неоліту, коли вперше з’явилися примітивні інструменти. Янтар – це коштовний ювелірний камінь, який являє собою викопну окам’янілу смолу хвойних дерев віком 40-100 мільйонів років. За зовнішнім виглядом бурштин являє напівпрозорий або прозорий мінерал коричневих відтінків.

Пліній старший

магія каменів

Пошепки

Його забарвлення може бути золотисте, ніжно-медове, коричнево-чорне, слонової кістки. Кращими є прозорі камені золотистих кольорів. Часто в камені можна бачити включення, так званий інклюзив комах і стародавніх рослин, це робить мінерал унікальним і збільшує його вартість.

прикраси для жінок

Бурштинові вироби дійсно можуть бути дуже універсальними: побачення, прогулянка, ділова зустріч – камінь у всіх випадках буде доречним. Правда, його потрібно вміти вдало поєднувати з іншими виробами та аксесуарами.

Цей камінь має гарний вигляд практично з усіма відтінками одягу. Також він чудово пасує до срібної біжутерії. Власницям блакитних очей радять обирати світле каміння, а сіроокі та кароокі красуні повинні звернути увагу на темний тон бурштину.

бурштин купити

Який вигляд буде мати прикраса, залежить від її власниці. Якщо це буде вишукана та доглянута жінка, на ній цей камінь буде мати розкішний вигляд. На неохайній і безтурботній, бурштин є досить вульгарним. Роби висновки.

Вам подобаються прикраси з бурштину?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector