Молодий чоловік стрибнув у крижану воду, щоб врятувати собаку

Змогли б ви так зробити?

Цей випадок трапився в Нью-Йорку. Чоловік спас собаку від страшної загибелі, адже він провалився під лід. 

Все це сталося 14 лютого. Дивно, але чоловік навіть не задумувався, а одразу кинувся в льодяну воду. В холодному озері опинився тер’єр.

Правда, ніхто і гадки не мав, скільки цей собака вже знаходиться у воді, і чи вдасться йому дійсно врятувати життя. Історією в соцмережах поділилися дві подруги, які все спостерігали та зробили фото. У цього хлопця також є дві собаки, які він вигулював в цей день. Повертаючись додому з тваринами, до нього підійшов інший чоловік і спитав, чи той часом не бачив його домашнього улюбленця тер’єра невеликого зросту.

Після цього вони двоє подалися на пошуки пса. 

Біля мосту герой нашої історії побачив маленьку чорну пляму, яка здалека нагадувала каченя. Правда, його собаки почали голосно гавкати, через що чоловік звернув на це увагу.

Пошепки

Як виявилося, це був загублений тер’єр. Чоловік, помітивши все це, відразу ж відправився бігом до річки. Перед тим, як пригнути у воду, чоловік віддав всі цінні речі жінці, яка прогулювався поруч. Вона в цей час викликала рятувальників, адже не відомо, чим могла закінчитися така ініціатива чоловіка.

Сам чоловік розповідав, що дістатися до собаки було не так і важко, але от вийти з нею на руках – це інша справа. Якщо б глибина була більшою, навряд чи б вдалося потрапити на берег. 

На місце одразу прибули рятувальники та оглянули собачку. На щастя, нічого серйозного не трапилося, тому його одразу відправили додому.

Сам чоловік не вважає свій вчинок подвигом й вважає, що на його місці так би поступив кожен.

Що Ви думаєте з цього приводу?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector