Дочка Кузьми Скрябіна продовжила справу батька. Великі люди йдуть з життя, але не з пам’яті!

Усім людям завжди було цікаво, що відбувається в житті зірок.

Віддані шанувальники Скрябіна знають, що у нього є донька, якій батьки надали незвичне ім’я – Марія-Барбара. Сам Скрябін мило називав доньку Басей. Дівчина зараз навчається в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця та мріє стати дерматологом.

Пісні цього виконавця володіють сильною енергетикою У них прихований потужний зміст, який кожний розуміє по-своєму. Ось чому серед шанувальників Скрябіна є як малі, так і великі. 

2 лютого 2015 року виконавець загинув в автокатастрофі. Його смерть була втратою не тільки для родини, але і для всієї країни.

Пошепки

У дівчини дуже яскрава і приваблива зовнішності. Цікавим фактом є те, що Кузьма назвав дівчинку на честь кумира молодості – актриси Барбари Брильської.

За життя Андрій Скрябін робив безліч хороших речей, тому після його смерті дружина вирішила заснувати на його честь Благодійний Фонд імені Кузьми Скрябіна. Мета і цілі – опіка над дітками сиротами, лікарнями, дитячими будинками та іншими закладами соціального забезпечення, допомога лікарням, піклування про тяжкохворих, допомога армії України та військовим із шпиталів.

Легендарні особистості назавжди залишаються в серцях людей!

Чи схожа донька відомого виконавця на свого батька?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector