3 знаки зодіаку, яким не щастить у коханні

Чому одним щастить у коханні, а іншим – ні? У когось один роман плавно перетікає в інший, а в фіналі – пишне весілля … А інші так і не можуть знайти своє єдине кохання й залишаються самотні.

На думку фахівців, знайомих з астрологією, на це, як і на багато іншого, впливає знак зодіаку. Виділяють відразу 3 знаки зодіаку, у яких на шляху до справжньої любові буде найбільше перешкод.

Близнюки

Цей знак не дуже щасливий у відносинах, і, як правило, всі його казкові романи руйнуються, як піщані замки. Вони успішні у всіх сферах свого життя, але тільки з любов’ю їм не щастить.

Все це відбувається через те, що вони самі біжать від серйозних стосунків. Їх завжди лякали відповідальність, стабільність та побут. Ці страхи часто перешкоджають розвиватися навіть найбільшому коханню.

Інколи вони відкладають кохання та особисті стосунки на задній план, щоб досягти успіху в роботі чи ще пожити для себе. Таке легкодумство часто призводить до сумних наслідків, і ці чудові люди в підсумку залишаються біля розбитого корита.

Діви

В першу чергу, Діви однолюби й не здатні полюбити когось ще після розставання тривалий час. Намагаючись розгледіти свій ідеал в кожному потенційному партнері, Діва незмінно розчаровується. Воно й зрозуміло, адже будь-якому кандидатові настільки ретельну перевірку пройти непросто, майже неможливо.

Пошепки

Головна причина самотності й невдач в особистому житті – занадто високі вимоги. 

Раки

Чому не щастить у коханні Ракам? На перший погляд можна сказати, що це чуйні та турботливі люди, поруч з якими життя має бути казкою. Однак Раки лякають своєю наполегливістю. Так, Рак не приховує, що мріє знайти одну любов на все життя. І коли таке в його життя трапляється, він хоче, щоб друга половинка віддалася повністю.

Часто партнери ідуть від Раків через те, що вони не залишають коханій людині вільного простору та права на власний вибір.

На кохання заслуговують всі люди. Правда, щоб отримати довготривалі стосунки, потрібно докласти багато зусиль і вміти йти на поступки. 

Вам щастить в коханні?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector