Таємниці молитви «Отче наш»

Те, про що багато хто не знав …

Молитва Отче наш звучить щодня на різних мовах по цілому світі. Для християнина – це не просто слова, це сенс життя, та нитка, яка зв’язує його з Богом. Саме в цій молитві є таємний сенс, який приховує в собі багато таємниць.

Історія молитви

Найцікавіше те, що саме молитву «Отче наш» дав нам Господь. Вона така Єдина, адже її людству подарував сам Христос. Всі є інші молитви переважно складені людьми. В цьому і є її сила та могутність,  а текст цієї молитви наступний: 

Отче наш, що єси на небесах!

Нехай святиться ім’я Твоє;

нехай прийде Царство Твоє;

нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі,

так хліб наш насущний дай нам сьогодні;

і прости нам провини наші,

як і ми прощаємо винуватцям нашим;

Пошепки

і не введи нас у спокусу, але визволь нас від лукавого. 

Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки. Амінь.

Саме в цих декількох словах вміщаються всі людські потреби, і духовні і фізичні. Таємниця цієї молитви в тому, що вона є універсальним словом Божим, яке захистить вас від злого, хвороб та нечисті та дарує благословення. 

Історії порятунку

Християни вірять, що ця молитва може допомогти навіть у найстрашніші моменти життя. Люди, які взивали до Бога цією молитвою, отримували спасення. Християни читають цю молитву завжди, а особливо вона дієва у безвихідних ситуаціях, тоді, коли людина перед загрозою. Ці священні рядки рятують з найгірших ситуацій. 

Олександр – ветеран  Великої Вітчизняної Війни, писав листа своїй дружині, яке їй не дійшло. Але було знайдено людьми. В листі йдеться про те, що він був оточений німцями в 1944 році і вже готувався до смерті. 

«Я з пораненою ногою лежав в будинку, почув стукіт кроків і німецький говір. Тут я знав, що прийшов мій кінець. Я був поранений і не міг поворухнутися. Просто чекав, коли німець зробить постріл. Весь цей час я молився. Коли вони побачили мене –  – я злякався, але не перестав читати молитву. У німця не виявилося патронів – він почав про щось швидко говорити зі своїми, але щось пішло не так. Тоді вони просто кинули в мою сторону гранату, а самі почали різко тікати. Після останнього рядка молитви я зрозумів,  що граната не зірвалася ».

І в світі ще безліч таких історій неймовірних порятунків та зцілень, які зробила ця могутня молитва. Цей священний текст врятує від холоду, вогню, вітру і від будь-якої напасті, яка може загрожувати життю.

Головне пам’ятати, що до Бога потрібно звертатися не лише в моменти горя чи смутку. А робити це щодня, дякувати за прожитий день та просити захисту для себе і своїх рідних!

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

U2
Adblock
detector